Gröna kuddfodral

Visar 49 prisvärda produkter
Sortera på
  • Grön

När passar det med gröna kuddfodral?

Grönt är en fräsch färg som påminner oss om naturen och förmedlar lugn och frid. Du kanske undrar om det är lätt att inreda med gröna accessoarer såsom kuddar eller dukar. Speciellt om rummets inredning redan har en bestämd färgpalett. Men det är inte alls så svårt att matcha grönt med andra färger. Alla nyanser av blått, grått och brunt går hand i hand med grönt. Prova dig gärna på vågade kontraster, som med rosa eller orange.

Hur tar jag hand om kuddfodral?

För att dina kuddfodral ska hålla så länge som möjligt behöver du sköta om dem väl. Generella textilregler gäller här. Klipp inte bort lappen med skötselråd utan att först läsa vad som står. Kolla noga vilket material fodralet är gjort av. Du kanske inte kan tvätta det i heta temperaturer. Har det paljetter behöver du kanske tvätta det för hand, eller lägga det i tvättpåse. Vissa fodral kan inte heller torktumlas, då de riskerar att krympa. Tvätta det gärna med liknande färger och placera det inte i direkt solljus så håller färgen längre.

Vad har Trademax för gröna kuddfodral?

Hos oss kan du hitta en mängd med kuddfodral i olika gröna nyanser. Du är välkommen att kika igenom vår katalog här på hemsidan. Vi har gröna färger som går i blått, grått och beiga toner. Men vi har också rent gröna och klara färger, för dig som älskar att ha det riktigt grönt och skönt hemma. Vi har set med kuddar och ensamma kuddar, i olika storlekar och design.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg (1)
Form
Funktion
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar