Blåa kuddfodral

Visar 69 prisvärda produkter
Sortera på
  • Blå

Vilka kuddfodral finns hos Trademax?

Då och då kommer du att behöva byta ut ditt kuddfodral. Tyget slits och samlar på sig kvalster, men du vill behålla själva kudden som du vilar ditt huvud så bekvämt på. Här på Trademax kan du välja mellan en stor variation av kuddfodral. Du hittar både stora och små kuddfodral som passar till din befintliga kudde du har hemma. Välj bland kuddfodral med olika mönster, motiv och färger. Blå kuddfodral bidrar med en behaglig och avslappnande känsla och går ganska enkelt att kombinera med andra färger.

Vilken roll spelar färgen på kuddfodral?

Underskatta inte vilken färg du väljer på ditt kuddfodral och framför allt inte vilken effekt som färgerna får på dina sinnen och känslor. Studier har visat att färgen blå gör att människor känner sig lugnare. Bakgrunden sägs vara friskheten som symboliseras genom blå himmel och hav. Den blå färgen gör oss avslappnade och sänker pulsen, vilket gör den till ett utmärkt val när du ska investera i nya kuddfodral.

Vad matchar med blå kuddfodral?

Det som framför allt är fördelaktigt med blå kuddfodral är att det är en färg som går att matcha och kombinera med de flesta andra färger. Oavsett om du har andra kuddfodral eller sängkläder i exempelvis orange, vitt, brunt eller svart kommer inte blå kuddfodral att skära sig i mängden. Tvärtom blir det ett komplement som bidrar till att lugna dina sinnen och att ge dig en behaglig sömn i en säng präglad av sängkläder med god smak.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Form
Funktion
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar