categoryTopBlock

Kampanj på småmöbler

Upp till50%
971st produkter
Heminredning
Kampanj

Här hittar du ett stort sortiment av diverse småmöbler. Vi har bland annat snygga och trendiga sittmöbler, små sidobord, pallar och förvaring. Småmöbler gör att heminredningen känns mer komplett. Även om de stora möblerna kanske fyller den viktigaste funktionen är det småmöblerna som skapar trivseln. Här kan du välja bland vackra småmöbler av hög kvalitet och i många olika stilar. Sätt din egen prägel på inredningen genom att möblera med våra originella pallar och småbord!

Småmöbler för alla rum

Saknar du en praktisk och mångsidig möbel för hallen? Här hittar du riktigt snygga sittmöbler som dessutom har dold förvaring. Detta är perfekt i hallen eftersom du både kan sitta ner för att knyta skorna och samtidigt kan förvara vantar, halsdukar och mössor i förvaringsutrymmet. Även våra småbord kan komma väl till pass, och då inte bara i hallen. I sovrummet passar småbord perfekt bredvid sängen. Här kan du förvara väckarklockan, boken och ditt glas med vatten.

I vårt sortiment av småmöbler har vi superpopulära sittpuffar och sittsäckar. Dessa blir utmärkta komplement till den vanliga soffan. Sittpuffar är dekorativa samtidigt som de är praktiska att kunna dra fram när du får mycket besök. Om du inte tidigare testat att sitta i en sittpuff kommer du förmodligen bli fast – de är riktigt sköna och ger inredningen en mer avslappnad touch. Här finns småmöbler för alla – oavsett inredningsstil. Vi har samlat möbler som är stilrena och enkla i utformningen och som går i ljusa färger som vitt. Men här finns även mer utstickande möbler i orange och lila. Hitta dina favoriter idag!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Funktion
Stil
Pris
Utseende