Svarta handtag

Visar 1 prisvärda produkter
Sortera på
  • Svart

I vilket material är Trademax handtag tillverkade?

Vi på Trademax är angelägna om att ditt handtag till dörren ska hålla under lång tid framöver och kunna stå emot både en och annan smäll när en arg person stormar ut från rummet. De svarta handtagen i vårt sortiment är tillverkade i rostfritt stål, vilket innebär de att står emot bra mot både repor och smällar samt behåller sin funktionalitet över tid. Köper du dina handtag från oss kan du därmed räkna med att det är en investering på sikt.

Är det svårt att montera mitt handtag?

Handtagen levereras inte färdigmonterade utan kräver att du själv sätter upp den på din dörr hemma. Allt tillbehör du behöver att kunna montera upp ditt handtag följer naturligtvis med i leveransen tillsammans med pedagogiska instruktioner. På bara ett kort ögonblick och med minimal ansträngning kommer du att ha ditt dörrhandtag fastmonterat och redo på din dörr. Skulle du mot förmodan stöta på problem kan du alltid kontakta vår kundservice.

Vilken dörr passar till ett svart handtag?

En vanlig missuppfattning är att dörrhandtaget behöver vara i samma färg som dörren. Så måste det naturligtvis inte vara. Det finns ingenting som hindrar dig från att välja ett svart handtag till exempelvis en vit dörr. Tvärtom är den skarpa kontrasten mellan svart och vitt väldigt stilfullt och elegant. Det är en tidlös kombination som aldrig kommer gå ur mode. Svarta handtag fungerar i regel till vilken dörrfärg som helst, även svart, och är därför ett praktiskt val när du ska utrusta dina dörrar med nya handtag.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Färg (1)
Pris