CYBER MONDAY - 20% RABATT PÅ ALLA ORDINARIE PRISER

Cyber Monday rea 2021

KÄNDA VARUMÄRKEN TILL MARKNADENS BÄSTA PRISER

Fler kända varumärken

scandinavian-choise.jpg
Concept55_new.png
dromvik.png
andrarum_brand.jpg
hillerstorp.jpg
comfort-garden.jpg
vasalge.jpg
bedly_upd.png
homemania_logo.jpg
manor-house_brand.jpg
bloomington_brand.jpg
OceanDelight_new.png

Cyber Monday i Sverige

Precis som Black Friday härstammar Cyber Monday från USA där Cyber Monday är nätbutikens svar på Black Friday. Men hos Trademax kör vi en mix, där readagen gäller både fysiska och onlinebutiker. Cyber Monday fungerar som en fortsättning på Black Weekend där du har en andra chans att fynda de varor du kanske missade i starten.

Det finns många fördelar med att handla under Cyber Monday. Förutom att du som kund får ta del av grymma rabatter är det även smart att handla årets julklappar. Kanske är det även dags att unna dig soffan du länge kollat på. Oavsett vad du är på jakt efter kommer du på Trademax ha möjlighet att fynda riktigt bra produkter till riktigt bra priser.

När är det Cyber Monday?

Måndag den 29 november 2021 kickstartar vi Cyber Monday. Du får en hel måndag packat med erbjudanden och rabatter, där du kan fynda produkter till galet låga priser.

När etablerades begreppet?

Cyber Monday nämndes för första gången 2005 av Ellen Davis och Scott Silverman via ett pressmeddelande från Shop.org. I Sverige etablerades Cyber Monday år 2013, samtidigt som Black Friday. På Trademax har vi kört Cyber Monday sedan 2014 där vi varje år har rabatterade priser.

Hur förbereder jag mig inför Cyber Monday?

Vill du undvika stress och impulsköp är det en bra rekommendation att göra listor på vad du behöver. Kanske är det nya stolar, nytt matbord eller ny säng? Ta dig tiden att utforska Trademax utbud och hjärta de produkter du tycker om, så är du väl förberedd inför Cyber Monday.