Lyxig duschkabin - massage, belysning, bluetooth

Artikelnummer: 1138842

Specifikationer

Mått
Bredd100 cm
Längd100 cm
Höjd218 cm
Material
MaterialtypAluminiumGlasAkryl
Övrigt
FärgnamnVit
Färg

Produktinformation

Lyxig duschkabin - massage, belysning, bluetooth

Lyxig duschkabin med mängder av funktioner och inställningar som gör att du kan skapa dig ditt eget hemma-spa!
Kabinen är utrustad med integrerad takdusch, handdusch och tre stycken munstycken för ryggmassage. Du växlar enkelt mellan dessa funktioner med duschens reglage. Den är även utrustad med en stabil sittplats som gör att du kan sitta ner bekvämt och njuta av din ryggmassage.

Förutom olika duschfunktioner har kabinen även annan lyxig utrustning som datorpanel, bluetooth, fläkt, högtalare, radio och belysning.

Stilfull design och kvalitativa material

Duschkabinens profilmaterial är tillverkat i aluminium och har en rundad tidlös design med två skjutdörrar i klarglas med handtag i rostfritt stål. Den diskreta men exklusiva designen gör att kabinen passar in i de allra flesta badrum. Glaset är härdat, klart, säkerhetsglas och är 6mm tjockt. De allra billigaste duschväggarna på marknaden är endast 3-5mm, i de fallen brukar inte säljaren skriva ut glasets tjocklek i produktinformationen. Karet och taket är gjort i slitstark vit akryl och har upphöjda anti-halk punkter. Akryl är ett material som är porfritt och ger en mjuk och len yta i karet, den släta ytan är också väldigt lätt att göra ren. Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd och riskerar därför inte att tappa färgen och gulna med tiden, vilket kar tillverkat i t ex plast kan göra.

De bakre väggarna i kabinen är vitlackerade. Alla blandardetaljer och duschmunstycken är i stilenlig krom. Även en praktiskt glashylla för förvaring av diverse hygienprodukter medföljer.

Skjutdörrarna sitter på hjul i över och nederkant, vilket gör att de är lätta att öppna och stänga. De stängs med en tät magnetlist i gummi som löper från underkant till överkant på dörrarna.

En duschkabin gör att belastningen inte blir lika stor på ditt badrumsgolv och väggar som om du står och duschar direkt på golvet, vilket är bra vid t ex badrum med våtrumsmatta. Eller om man har ett kaklat badrum men vill minska vattenutrinningen från duschen.

Duschkabinen är 218cm hög och 100x100cm bred.

Härdat säkerhetsglas standard

Alla duschväggar och duschkabiner från Lyfco är tillverkade i härdat säkerhetsglas och uppfyller gällande säkerhetsstandard. Skulle en av duschväggarna gå sönder så faller glaset sönder i små, små bitar. Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det går sönder. Duschväggarnas hörn och kanter är dess ömtåligaste punkter. Om dessa stöts i vid hanteringen av väggarna så finns risk för att de går sönder, vilket inte omfattas av garantin. Man måste därför vara mycket varsam vid hanteringen och monteringen av duschväggarna.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt