Jade Badkar inkl front/gavel med säkerhetshandtag

Artikelnummer: 1138700
Antal
1
5% extra rabatt! Kod:
4d 6h 21m 39s
Gäller på hela sortimentet samt även redan prissänkta produkter. Ange kod i kassan.

Specifikationer

Mått
Bredd70 cm
Längd170 cm
Höjd55 cm
Material
MaterialtypAkryl
Övrigt
SerieJade
FärgnamnVit
Färg

Produktinformation

Badkar inklusive front/gavel med säkerhetshandtag

Badkar för placering intill hörnvägg med mjuka och vackra former med kar tillverkat i 100% ren, slitstark akryl för högsta hållbarhet. Akryl är ett material som isolerar bra och därmed håller värmen på badvattnet länge. Materialet porfritt och ger en mjuk och len yta i badkaret, den släta ytan är också väldigt lätt att göra ren. Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd och riskerar därför inte att tappa färgen och gulna med tiden, vilket badkar tillverkat i billigare plast kan göra.

Komplett badkar inklusive front och gavel

1st gavel för kortsida och 1st front för långsida ingår just nu utan kostnad (Värde 1295kr), vilket gör att badkaret är komplett för placering i ett hörn. Du behöver inte köpa till ytterligare delar separat.

Badkaret står stadigt tack vare de justerbara gömda stödbenen som sitter i botten på badkaret och som döljes av badkarets sidokjolar. Badkarets medföljande bottenventil i rostfritt stål har en så kallad push-design. Man trycker lätt på bottenventilen för att öppna och stänga den. Blandare ingår ej men kan köpas separat.

Överfyllnadskydd

Badkaret är trots det låga priset utrustat med överfyllnadskydd.

Elegant design och moderna former

Badkaret har en elegant och stilren design som gör att badkaret passar utmärkt in i de allra flesta badrum. Den universala konstruktionen gör att badkaret kan placeras både i vänster- och höger-hörn. Dess mjuka design ger karet en ergonomisk form för högsta möjliga komfort. Badkaret har integrerade säkerhetshandtag i rostfritt stål på vardera långsida och botten på badkaret har ingjutna anti-halk punkter för ökad trygghet.

Då både front och gavel är avtagbara, är det lätt att göra rent under badkaret.

Badkarets mått är:
- Längd: 170cm
- Bredd: 70cm
- Höjd: 55cm

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt