Venera Rundat bubbelbadkar med underhållsvärmare

Artikelnummer: 1139224
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd80 cm
Längd170 cm
Höjd58 cm
Djup45 cm
Material
MaterialtypAkryl
Övrigt
SerieVenera
FärgnamnVit
Färg

Produktinformation

Rundat bubbelbadkar med glasfront och underhållsvärmare

Bubbelbadkar med inbyggd värmare med en mjuk och elegant design med glasfront i 10mm säkerhetsglas. Badkaret placeras i en hörna och finns för både höger och vänster hörn. För högsta hållbarhet är karet tillverkat i 100% ren, slitstark högkvalitetsakryl. Akryl är ett material som isolerar bra och därmed håller värmen på badvattnet länge. Materialet är porfritt vilket ger en mjuk och len yta i badkaret. Den släta ytan är väldigt lätt att göra ren.

Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd. Bubbelbadkaret riskerar därför inte att tappa färgen eller gulna med tiden, vilket lågprisbadkar tillverkade i t.ex billigare ABS-plast tyvärr lätt gör. Vi avråder av denna anledning starkt från köp av badkar som är tillverkade i andra plaster än akryl (då nämns vanligtvis ej plasttyp i butikens produktbeskrivning), och vi marknadsför därför inte heller sådana.

6 st massagejets, inbyggd underhållsvärmare och ljusterapi

Bubbelbadkaret har 6st massagejets. 3 stora och 3 mindre, varav de mindre är placerade nedanför huvudkudden för rygg- och nackmassage.

Bubbelbadkaret är också utrustat med en underhållsvärmare som gör att vattnet återuppvärms vid genomströmningen när massagejetfunktionen är på. Detta är en mycket uppskattad funktion om man tycker om att bada länge, eftersom vattnet då håller en jämn temperatur under hela badet. Badkaret har även 2 stycken undervattenlampor med ljusterapi som skiftar mellan 7 olika färger. Detta skapar ett harmoniskt och stämningsfullt ljus när du badar.

Bubbelbadkarets mått är:
- Längd: 170cm
- Bredd: 80cm
- Höjd: 58cm
- Baddjup: 45cm

Höger eller vänsterplacering

Detta badkar finns i två varianter - för placering i höger- respektive vänster hörn. Genom att välja alternativ i rullgardinsmenyn för hörnplacering ser du bilder på hur respektive variant är utformad.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt