VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Solstol för lata och varma dagar hos Trademax

Att luta sig tillbaka i en solstol under den svenska högsommaren är ändå höjden av avkoppling! Hos oss på Trademax hittar du sköna och bekväma solstolar i en mängd utföranden och designer. Vi har allt från klassiska Baden-Baden-stolar till härliga himmelssängar där du verkligen kan breda ut dig! Du hittar även smidiga solstolar att ta med dig till stranden eller på campingsemestern, till exempel brassestolar, tältsängar och vippstolar som är enkla att fälla ihop och förvara i bilar och husvagnar när de inte används. Smidigt även för picknicken i parken. Men inte bara den som har hus och trädgård ska ju kunna njuta av en skön stund i en solstol, utan även du som bor i lägenhet ska få din del av kakan. Med en lätt solstol eller solsäng är det enkelt att ta sig till närmsta grönområde och njuta av sommaren. Satsar du på en tältsäng kan den även användas när sommaren är slut. Du använder då tältsängen som extrasäng för vänner och familj som är på besök. Perfekt med multifunktionella möbler som går att använda året om! Hos oss på Trademax hittar du solstolar för alla behov, oavsett om du vill ha en solsäng som du kan ligga ner helt i, eller om du behöver en mindre solstol som du kanske kan fälla ryggstödet på. Vi har även solsängar som är rullbara - perfekta när du behöver en stund i skuggan men ändå vill fortsätta vara ute. Då rullar du enkelt in solsängen under närmsta parasoll eller träd, och får på så sätt lite skydd mot solens allra hetaste strålar. Vårt sortiment av solstolar kommer från kvalitativa märken såsom Mellby Garden, Dacore och BraSaker. Välj ut solstolar och solsängar som du tillsammans med både familj och vänner kan njuta av i sommar!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Möt sommaren med en solstol

Frukta ej, sommaren kommer, och då behöver du en solstol att spendera tiden i! Luta dig tillbaka och känn solens varma strålar i en solstol med vippfunktion. Läs en god bok i en solsäng med ställbart huvudstöd. Smycka altanen och uteplatsen med en vacker klassisk däckstol som förhöjer intrycket och samtidigt är skön att ligga i. Eller, för dig som gillar nya uppfinningar och mycket bra funktioner, varför inte investera i en gungande solstol med tak över? Allt i en och samma möbel! Hos oss hittar du en mängd olika typer av solstolar och solsängar, och här följer några exempel på vad vi erbjuder dig:

  • Solvagnar
  • Himmelssängar
  • Solsängar
  • Ställbara solstolar
  • Solstolar i däckstil
  • Campingsängar
  • Baden-Baden
  • Hängmattor
  • Brassestolar

Vi har även fotpallar och andra tillbehör till solstolar. Drömmen om sommaren är inte långt borta. Med en solstol från Trademax är du ett steg närmre solen och värmen, och i vårt exklusiva sortiment hittar du solstolar i olika stilar, färger och former. Vi arbetar bara med företag som gör möbler av bra kvalitet, och på så sätt kan du känna dig säker när du köper en solstol från oss! Så passa på nu så har du en solstol nästa gång det blir en solig dag!