VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Parasollfötter för alla behov

För att du ska kunna njuta i skuggan av ditt parasoll måste det stå stadigt i en parasollfot.Hos Trademax hittar du en parasollfot för alla typer av parasoll. Här finns en parasollfötter i flera olika viktklasser, beroende på hur stort parasollet är och hur mycket vind det kan tänkas utsättas för. Vissa parasollfötter är tillverkade i betong eller andra tunga material, andra parasollfötter är ihåliga och måste fyllas på med till exempel sand för att stå stadigt - vilket gör parasollfoten enklare att transportera när sommaren lider mot sitt slut och det är dags att ta in den.

Det är viktigt att kontrollera diametern på stången på ditt parasoll så att parasollfoten passar. De vanligaste måtten är 38 mm och 48 mm. Många parasollfötter går att justera, men det är bäst att vara på den säkra sidan. Så se till att den parasollfot du väljer är lämplig för storleken på stången till ditt parasoll. Vi har bra och prisvärda parasollfötter till de allra flesta storlekar!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

En stadig parasollfot som står pall för vindens krafter

Att kunna njuta av ett glas lemonad under ett parasoll en het sommardag är ju alldeles fantastiskt. För att du ska kunna använda ditt parasoll utan att det faller omkull så fort det blåser krävs en stabil parasollfot som är anpassad efter ditt parasoll. Enklast är att köpa ett passande set hos oss på Trademax, men om du behöver en ny parasollfot så kan du självklart hitta en sådan här hos oss också. Kolla alltid upp vilken diameter parasollets stång har innan du beställer, så att du vet att stången passar i den fot du vill ha. Turligt nog är måtten vanligtvis standardiserade och det gör det enkelt att här på Trademax hitta en parasollfot som passar till ditt parasoll. I övrigt ska du tänka på att du kommer behöva en tyngre parasollfot ju större parasollet är. Om parasollet ska gå genom ett bord kan du dock nöja dig med en lättare parasollfot. Kontakta oss gärna om du har frågor och är osäker på vilken typ av fot du bör välja! Här hittar du parasollfötter i olika tyngdklasser och material, bland annat har vi parasollfötter:

  • i plast
  • i betong
  • i granit
  • på hjul
  • till hängparasoll

…samt en mängd andra varianter. De olika parasollfötterna är anpassade för olika underlag, kolla in varje fots produktbeskrivning för att se om den passar för balkong, altan eller trädgård. Vi på Trademax vill även slå ett slag för en parasollfot på hjul, som ju då blir flyttbar allteftersom solen rör sig över himlen. Detta är även praktiskt när du vill sätta dig i en annan del av trädgården eller på altanen. Helt enkelt ett smidigt sätt att förflytta den annars tunga parasollfoten i betong! Kika runt på vårt breda utbud av parasollfötter till bra priser från kvalitativa märken!