VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Balkongmöbler för alla uteplatser

Hos Trademax hittar du balkongmöbler för små och stora balkonger, uteplatser, altaner och trädgårdar! Vi tycker att alla ska kunna njuta av morgonkaffet på balkongen, oavsett om du har en stor eller liten yta att göra det på. När du ska köpa balkongmöbler är det bra att fundera över vad du kommer använda dina nya möbler till. Vill du sitta ute och läsa på din balkong? Då kanske du ska fundera på om du vill ha en skön loungemöbel eller en stol där du kan luta dig tillbaka. Har du en mindre balkong och vill få plats med mycket på en liten yta? Då passar ett caféset alldeles utmärkt. Hos oss hittar du en mängd olika balkongmöbler i just caféstil, och de kommer i moderna, romantiska, klassiska och andra utföranden. Scrolla dig neråt i vårt utbud och hitta ett caféset som passar din balkong. Caféseten är även ypperliga kompletterande möbler på större balkonger eller altaner och passar också bra att ställa ut i trädgården, kanske på en stenlagd yta eller varför inte i skuggan av ett äppelträd? Möjligheterna är oändliga med balkongmöbler från Trademax! Hos oss hittar du inte bara balkongmöbler i olika stilar, utan även i olika material, till exempel konstrotting, trä och aluminium. De olika materialen är alla anpassade för väder och vind, men har lite olika känsla och stil, och här kan du välja och vraka beroende på vad som passar dig och dina behov. Kanske behöver du även förvaring för balkongen? Här hittar du balkongmöbler som har dubbel funktion! Vad sägs om ett sidobord med förvaring inuti, eller en kylbox med yttermaterial i konstrotting som även fungerar som avställningsyta? Som sagt, hos Trademax är möjligheterna ofantliga när det gäller balkongmöbler, och egentligen är det dina behov och din stil som avgör vårt sortiment! Klicka hem dina nya balkongmöbler hos oss och du har dessutom fri frakt ända hem till dörren! Så smidigt kan det vara att handla möbler!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Utelivet kräver sina balkongmöbler!

Balkongmöbler är en typ av möbler som verkligen fått ett stort uppsving när det gäller funktion och design de senaste åren. Detta mycket tack vare material som konstrotting och Aintwood, vilka ger möjlighet till prisvärda balkongmöbler med exklusiva designer. På så sätt behöver de här möblerna inte bara vara avsedda för att klara av väder och vind, utan kan även se snygga ut och anpassas så att de mer ser ut som inomhusmöbler. Vi har loungegrupper och andra balkongmöbler i konstrotting i olika storlekar, färger och former som passar på de flesta balkonger och altaner. Balkongmöbler som är perfekta för umgänge, men också för att bara njuta i, kanske med en god bok eller ett glas vin en varm sommarkväll. Och visst är det väl härligt att en strålande sommardag kunna njuta av en frukost utomhus? Vi har även små balkongmöbler så att du som har en liten balkong också ska kunna njuta av ett härligt uteliv. Bjud in en, eller varför inte flera vänner på en fika och ta fram dina hopfällbara balkongstolar - perfekt när du har en liten balkong och inte vill ha framme alla möbler hela tiden. I vårt stora sortiment av balkongmöbler hittar du:

  • caféset
  • loungegrupper
  • fåtöljer
  • sidobord
  • hopfällbara stolar
  • bänkset
  • soffgrupper

…och mycket mer. Vi har möbelset med och utan dynor samt bord med hopfällbara skivor. Här finns en mängd olika stilar och färger att välja bland, och vi känner oss säkra på att du ska kunna hitta balkongmöbler som passar dig här hos oss!