VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Slåtterbalk

Är du ägare av en mindre åker eller äng och behöver en maskin för syftet att inte bara röja det som växer utan också ta hand om det? Då är en slåtterbalk den perfekta lösningen för dig!
Med de slåtterbalkar som du hittar här hos oss på Trademax får du en lättmanövrerad och effektiv maskin som sköter uppgiften med ackuratess. Eftersom ängens eller den ekologiska gårdens växter behövs skördas på ett effektivt och skonsamt sätt så är det viktigt att det finns maskiner som kan göra just det. Det är precis det du får när du köper en slåtterbalk från oss!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Vad är en slåtterbalk?

Slåtterbalken har många användningsområden och är extremt lättmanövrerad. Den passar till exempel utmärkt på ängar och ekologiska gårdar där det är viktigt att de maskiner som används är lämpade för ändamålet, slåtterbalken klipper nämligen fodergräs lika väl som tjocka vilda växter. Kompletterar du med snöplogblad och snökedjor fungerar det utmärkt att använda slåtterbalken även på vintern. Hos Trademax hittar du ett flertal modeller i olika prisklasser. Ta en titt i vårt sortiment.

Men användningsområdena för en slåtterbalk slutar inte vid det lilla jordbruket. En slåtterbalk är en användbar maskin på flera sätt, där den också kan fungera som en utmärkt snöskyffel om du beställer till en sådan när du köper en slåtterbalk från oss. Tänk också på att det är bra att i samma veva köpa till snökedjor till din slåtterbalk för att få en effektiv och smidig snöskyffel som gör att du på kort tid flyttar snön dit du vill ha den!

Som vanligt kommer du alltid att kunna lita på kvalitén i det du köper från oss på Trademax och våra slåtterbalkar är verkligen inget undantag. De kommer från välkända och erkända producenten AL-KO, som garanterar dig som kund ett högt värde både vad det gäller kvalité och livslängd. Med andra ord så kan en slåtterbalk från oss på Trademax vara den enda slåtterbalk du köper – eftersom att den kommer att hålla i många, många år och göra ett förtjänstfullt arbete på din tomt. Känner du dig osäker beträffande våra slåtterbalkar? Ta en titt i vårt sortiment och kontakta oss så kan vi guida dig rätt i ditt köp! Vi ger dig kvalité, från första beställning tills din slåtterbalk utför det du önskar på dina ägor.