VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Trimmers, röjsågar & häcksaxar från Stiga

Vi har häcksaxar som är smidiga att hantera med dubbelhandtag eller loophandtag. De är välbalanserade och bekväma även under längre arbetspass. Alla våra grästrimmers har tap and go funktion, som matar fram tråden automatiskt när du trucker trimmerhuvudet mot marken. Röjsågarna har tre- eller fyrtandad klinga för att klara sly och kraftigare buskage. Fyrtaktarna kombinerar låg vikt och låga vibrationer med låg bränsleförbrukning och god effekt, bra ut miljösynpunkt. Bärsele ingår som standard på samtliga röjsågar. Timmern snyggar till kanterna, häcksaxen fixar en rak och fin häck och röjaren tar bort allt sly och snår på nolltid. Kort sagt, med Stiga får du en vältrimmad trädgård som du inte behöver skämmas över.

JUST NU! - FRI FRAKT

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Tillhör du en av dem som varje år sliter med muskelkraft för att få din häck klippt? Det är ett frustrerande och långsamt arbete, där klippningen tar lång tid på sig, även om resultatet i slutändan blir bra. Men hur vore det inte att byta upp sig ett antal nivåer och istället få njuta av en automatisk häcksax som snabbt och smidigt gör det arbete som den gamla saxen gjorde på en bråkdel av samma tid? Avkopplande, tidsbesparande och väldigt roligt tror vi! Därför har vi samlat marknadens bästa häcksaxar här hos oss på Trademax!

Med hjälp av dessa smidiga häcksaxar förkortar du tiden som du behöver lägga på trädgårdsarbete betydligt! En häcksax är med andra ord en uppskattad maskin som gör livet lättare för svenska hem varje år. Det riktigt fina med en häcksax är att de är så enkla att använda. De väger mindre än vad du kanske tror, vilket gör att påfrestningen för din kropp inte alls blir lika stor som när du arbetar med en manuell.

Det finns mängder av olika modeller av häcksaxar, så när du ska välja din häcksax så är det viktigt att den kan sörja för dina behov. Har du en stor häck att klippa, eller är det en lite mindre och kortare? Oavsett behov så kommer du att hitta en häcksax här från ledande varumärken som Stiga och AL-KO. Våra noggrant utvalda varumärken vittnar också om de hårda krav som vi ställer på våra häcksaxar – vi tummar inte en millimeter när det gäller kvalité. Vårt mål är alltid att du ska hitta högkvalitativa produkter, samtidigt som du har stor frihet i personlig anpassning.

Av den anledningen kommer vi alltid att ha en häcksax för just dig. Oavsett om det är en häcksax som använder bensin eller om det är en häcksax som har batteri så kan du fortfarande lita på kvalitén i produkten. Och skulle en häcksax med batteri eller en bensindriven häcksax inte vara vad du föredrar så kan du istället välja en elektrisk häcksax. Valet är ditt och sortimentet är vårt – vi ser med andra ord till att du hittar precis den häcksax som passar för dig och din trädgård!