Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 18:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Åkgräsklippare från Stiga

Stiga gräsklippare

Vi bryr om våra gräsmattor och själva gräsklippningen kan ses som en konst. Avverka stora gräsytor på ett snabbt och smidigt sätt. Med en åkgräsklippare från Stiga kombinerar du praktisk nytta med nöje samtidigt som du får tid över till annat. Susa fram längs med gräskanten och manövrera genom knepiga passager. på detta sätt blir din gräsklippning en roligare, enklare och nästan beroendeframkallande aktivitet.

Trademaxs utbud av åkgräsklippare från Stiga ger goda valmöjligheter för dig som vill ta hand om din gräsmatta på ett optimalt vis!

JUST NU! - FRI FRAKT

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Traktorgräsklippare med rätt finish

Stora gräsytor innebär inte massklippning, där resultatet sätts i andra hand. Skapa en vacker gräsmatta på ett snabbt och smidigt sätt genom att använda rejäla gräsklippare som inte gör avkall på god precision. Ge din trädgård det den förtjänar genom gott underhåll och luta dig tillbaka med vetskapen att du inte lämnat något åt slumpen.

Hos Trademax får du tillgång till ett brett utbud av åkgräsklippare från Stiga som anpassats för alla typer av trädgårdar. Med hjälp av Stigas produkter kan du hålla din gräsmatta i topptrim oavsett förutsättningar och storlek. Hitta en modell som passar dig bäst.

Dessutom har vi samlat ett urval av tillbehör som ska skapa ytterligare dimensioner till din trädgårdsvård. Välj bland kärror, gödningsspridare och mycket mer.

Vi hjälper dig gärna att hitta den åkgräsklippare som passar dina förutsättningar på bästa sätt. Läs mer om produkterna, kontakta oss eller kom in till något av våra showrooms för att få veta mer! Välkommen!