VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Underhåll av spa - nödvändigt ont som blir lekande lätt med produkter från Trademax!

För att du ska kunna njuta av härliga stunder i ditt alldeles eget hemmaspa, krävs även ett visst mått av underhåll av spaet. Det är den hårda sanningen som man kanske inte vill höra. Men som de allra flesta ytor så kan ditt spa bli smutsigt. Speciellt hårt utsatta delar som utblåshål, vattenytelinje och botten får lätt missfärgningar och andra otrevligheter om spaet inte underhålls kontinuerligt. Allt detta låter ju ofantligt tråkigt. Men frukta ej! Vi på Trademax har produkterna som gör det lätt och smidigt att hålla poolen ren och att utföra underhåll på ditt spa. Vi har produkter som är speciellt framtagna för just underhåll av spa och bubbelpooler, för att inte skada ytskikten men samtidigt vara mycket kraftfulla i sin rengöring, så att underhållet av spaet går lätt och snabbt. På så sätt får du istället ut mer kvalitetstid i ditt hemmaspa istället för att spendera tiden med att ligga på alla fyra och skrubba för glatta livet. Här hittar du allt från smidiga dammsugare till bottenrengöring, och det till ett mycket konkurrenskraftigt pris! Så investera i produkter för underhåll av spa från Trademax redan idag, så går städningen fort och du kan njuta av avkopplande stunder i hemmaspaet i många år framöver!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Underhåll av spa - viktigt för hållbarheten

För att ditt spa ska hålla länge och inte börja exempelvis rosta eller bli missfärgat är det viktigt att du inte tummar på underhåll av det. Vi vet, det är inte den roligaste delen i att vara spa-ägare, men ack så viktig om du vill kunna använda ditt spa i många år framöver. De utsatta områdena runt till exempel vattenlinjen och i hörn på spaet kräver verkligen sin beskärda del av underhåll. Här är det viktigt att du har rätt produkter. Bra produkter för underhåll av spa är anpassade efter de underlag som finns i pooler och spabad. På så sätt att arbetet går snabbare och enklare, utan att det sliter mycket på underlaget. Här på Trademax är alla våra produkter för underhåll av spa anpassade för poolmaterial och speciellt framtagna för denna typ av användning. Vi har bland annat:

  • Dammsugare - bland annat batteridrivna, som gör att de kan användas var som helst. Smidigt speciellt när lite större ytor under vatten ska rengöras från sand och dylikt.
  • Bottensug - fungerar på ungefär samma sätt som en spa-dammsugare.
  • Spa wand - rengör filtren i ditt spa.
  • Kantrengöring - en skrubborste som är bra för att rengöra vattenlinjekanten från missfärgningar.
  • Håv - för att fånga upp större saker som insekter och löv.
  • Borstar - speciellt framtagna med non scratch-yta så du inte skadar ytskiktet i spabadet.

Beroende på hur stort ditt spa är kan du behöva olika produkter till det. Fundera på hur lång tid det kommer ta att städa ditt spa med de olika produkterna vi erbjuder. Välj därefter ut de produkter som gör att du får ett effektivt underhåll av ditt spa!