VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Tillbehör till ditt eget spa

När du inte använder ditt spa behöver det skyddas med ett lock, och för att det ska bli enkelt att ta bort locket behöver du en locklyftare. Anledningarna till att du behöver ett lock på ditt spa är många. Dels bidrar locket till att hålla vattnet rent när du inte använder spaet, genom att skydda det från exempelvis kvistar, löv och insekter. Dels hjälper locket till att hålla värmen på vattnet i spaet eller poolen, vilket gör att du kan sänka uppvärmningskostnaderna till ditt spabad eller din pool samt att du kan vara mer miljövänlig. Men, ett lock kan upplevas som tungt och jobbigt att hålla på att lyfta av och på poolen eller spaet hela tiden, speciellt om du använder ditt spa ofta. Det kan leda till att du undviker att sätta på locket då och då. Dessutom, när locket ligger på ett golv eller annan yta så kan det komma smuts på det som sedan faller ner i vattnet när du sätter på locket igen. Resultatet av det kan vara smutsigt vatten som gör att du måste rengöra poolen oftare, samt ökade uppvärmningskostnader. Med en smidig locklyftare är problemet med att lyfta av och på locket på spaet eller poolen löst! Du fäster locket till din pool på locklyftaren och monterar den på rätt avstånd bredvid poolen, och kan sedan enkelt lyfta av locket på locklyftaren som tar tyngden av locket. Locklyftare till ditt hemmaspa hittar du här hos oss på Trademax. De är universella för lock som har en maxbredd på 275 cm, och har en smidig konstruktion som gör att de passar väl in i de flesta utrymmen där det finns en pool utomhus. Som med alla våra produkter är både våra lock och locklyftare av mycket hög kvalitet trots sitt låga pris, och du gör på så sätt en god affär när du investerar i lock och locklyftare från Trademax!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Tillbehör som både är praktiska och fina till ditt spa

Det rena, klara och varma vattnet i din pool är ju egentligen huvudingrediensen för att poolen och spaet ska kännas trevligt att kliva ner i den där fredagskvällen eller första semesterdagen. När poolen står ute behövs det dock ett lock som skydd mot både insekter och smuts vilket annars lätt kan hamna i det klara vattnet. Ett lock hjälper även till att hålla den där behagliga temperaturen som du så gärna vill ha när du kliver ner i vattnet. Termolock är särskilt bra för det ändamålet, där du även vintertid inte behöver värma upp vattnet från noll när du ska använda ditt spa. Men, det kan som sagt vara krångligt att hålla på att lyfta av och på locket hela tiden, speciellt om du använder ditt hemmaspa ofta. Därför finns locklyftare. Fördelarna med en locklyftare är många, bland annat:

  • Är det smidigt när du inte orkar lyfta av locket från poolen själv.
  • Minimerar det slitage på locket eftersom det hänger fint under tiden poolen används.
  • Gör det att du faktiskt kommer använda locket i en större utsträckning och därmed skydda poolen bättre från slitage och smuts.
  • Får locket hänga och lufta varje gång du använder poolen vilket är bra för dess livslängd.

En locklyftare är helt enkelt en billig investering som i kombination med ett lock ökar livslängden på din pool eller ditt hemmaspa genom att till exempel hålla smuts borta från locket och genom att du troligen kommer använda locket mer. Så investera i din pool redan idag och köp en universell locklyftare från Trademax!