VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Tillbehör till ditt spa

Har du nyligen investerat i ett spa för hemmabruk och letar tillbehör som exempelvis dofter, rengöringsprodukter eller kuddar? Då har du hittat rätt! Här hittar du en mängd olika typer av tillbehör för ditt spa, med väldigt varierande funktioner. Vad sägs till exempel om en flytande spabar eller en cooler? I den flytande coolern håller sig dina drycker kalla och svalkande även om temperaturen på vattnet i spaet är behagligt varm för dig att bada i. På så sätt har du alla goda drycker nära till hands utan att de blir varma! Eller är du kanske intresserad av aromatiska dofter som tillbehör till ditt spa? Vi har aromatiska doftblandningar i en mängd olika dofter, till exempel kamomill, rosmarin-citrus och bergamott. Här hittar du även rengöringsprodukter till din hemmapool eller till ditt hemmaspa. Vi har allt från klortabletter till borstar och kalklösningsprodukter. Eller varför inte satsa på en smidig liten trappa för att enkelt komma upp till en bra höjd när du ska kliva i ditt spabad eller bubbelpool? Vi har flera trappor som enkelt fästs vid poolkanten och som på köpet är snygga och passar mycket bra till poolen eller spaet. Kvalitet i kombination med ett lågt pris är A och O här hos oss på Trademax. När du köper tillbehör till ditt spa hos oss får du garanterat valuta för pengarna! Så välj och vraka i vårt stora utbud av tillbehör för spa, och se fram emot att kunna ta ditt hemmaspa till nya höjder!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Tillbehör som både är praktiska och fina till ditt spa

Det är fredag kväll och du förberedde ditt hemmaspa med alla tillbehör redan i morse. Om några minuter kommer gästerna och ni ska äta gott tillsammans. Men först, innan maten, ska ni allihop njuta av ditt fantastiska hemmaspa. Du har lagt spabaren i vattnet och däri står champagnen på kylning. Aromen från en doftblandning som du hällt över vattnet sprider sig över altanen. Runtomkring ert hemmaspa står små LED-lampor och bidrar till en hög mysfaktor. Gästerna kommer enkelt kunna ta sig i poolen genom att ta den lilla trappan upp till kanten. Vid varje sittplats finns det en kudde där man kan vila huvudet om man blir trött i nacken. Poolen har ett rent och klart vatten tack vare de rengöringsprodukter du köpte från Trademax tillbehör för spa… Ja, så kan den se ut, bilden av ett hemmaspa. Men för att du ska få just den där myskänslan, med eller utan vänner, och oavsett hur stort ditt spa är, så behöver du tillbehör som bidrar till bilden. Oavsett vad för typ av tillbehör till ditt spa du behöver, hittar du produkter som passar här hos oss. Bland annat har vi:

  • trappor till olika spa
  • klortabletter
  • filter
  • dammsugare för spabad
  • säkerhetshandtag
  • spadofter
  • håvar
  • tv och dvd-set som går att montera på vissa av våra spabad
  • lock till spabad

…och mycket annat. Bläddra dig igenom vårt stora utbud av tillbehör till spa och välj ut just de produkter som bidrar till att ge dig den där fantastiska avkopplande känslan när du ska använda ditt spa. När du gjort din beställning kan du se fram emot att snabbt och gratis få dina nya tillbehör till ditt spa levererade till dig. Skulle något inte passa bjuder vi på fri retur.