VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Spabad för 6 personer eller fler - en avkoppling för både familj och vänner!

Vill du kunna njuta av ett härligt spabad, men behöver ett som fungerar för minst 6 personer, och det till en prisvärd kostnad? Då har du verkligen hittat rätt! Här på Trademax hittar du flertalet spabad för minst 6 personer, eftersom vi förstår att du gärna vill kunna dela avkopplingen med både familj och vänner! Ett spabad för minst 6 personer är perfekt när du vill kunna bjuda in grannar, vänner, familj, släkt och andra för att dela upplevelsen och avkopplingen som det innebär att sitta en stund i denna bubbelpool av rang. Här kan ni prata, skratta och dela historier medan era kroppar sakta men säkert mjukas upp av den härliga massagen från bubblor och vattenstrålar. Här kan du även njuta själv en helt vanlig vardagskväll av att ha stora utrymmen att sträcka ut dig på medan musklerna sakta men säkert slappnar av efter en hård arbetsdag. Möjligheterna med ett sådant här stort spabad är stora. Vi har även spabad för minst 6 personer i olika former - kvadratiska, rektangulära och runda, vilket gör att du kan välja den typ av form du vill ha på ditt nya spabad. Utöver de olika formerna så kommer alla våra spabad med en mängd olika funktioner, bland annat kan du satsa på ett spabad med underhållningssystem (där tv ibland ingår) eller så väljer du en mer klassisk variant med en ren bubbelpoolsfunktion. Trots sin stora storlek är alla spabad för minst 6 personer som vi erbjuder mycket energisnåla, vilket gör det enkelt att satsa på ett lite större spabad. Oavsett vilket av de olika spabaden du väljer så är vi säkra på att du kommer få många härliga stunder i ditt framtida hemmaspa. Kika gärna runt på de olika produktbeskrivningarna och titta på bilderna för att få dig en bättre bild av hur ditt spa kommer att se ut. Om du har några frågor, kontakta oss gärna så hjälper vi dig! 

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Olika funktioner för de olika spabaden för 6 personer

Bjud in tjejgänget till en spakväll med god mat och en timme eller två i spaet. Låt barnen använda spabadet medan de vuxna umgås. Möjligheterna med de här stora spabaden som rymmer minst 6 personer är enorma, eftersom du dels kan använda det helt själv och då ha mängder av plats, men även eftersom du kan bjuda in både familj och vänner att dela upplevelsen med dig. Flera av de spabad vi erbjuder är anpassade efter att stå utomhus i vårt svenska klimat året om, och på så sätt kan du även njuta av de varma masserande strålarna och bubblorna även vintertid. Hur härligt vore det inte att sitta i ett bubbelbad med de närmsta vännerna under nyårsnatten och se fyrverkerierna med ett glas champagne i handen? Vi vet att alla våra spabad är fantastiska på sina egna sätt, men för att förenkla livet för dig som kanske har svårt att välja så har vi utformat ett filter, som du hittar i den vänstra menyraden. Där kan du bland annat filtrera spabaden efter:

  • Serie
  • Vattenfall, med eller utan LED-ljus
  • Varumärke
  • Sittplatser och liggplatser
  • Jetstrålar

Vi hoppas att det på så sätt blir enklare för dig att få en överblick så att du lättare hittar ditt framtida spabad för 6 personer. Du kan även läsa på produktbeskrivningen för varje spabad för att få mer detaljerad information. När du valt ut ditt spabad rekommenderar vi även att du köper passande tillbehör och möbler för att skapa en fin och harmonisk miljö runt ditt nya hemmaspa! Satsa på passande relaxstolar, sköna mjuka mattor och fina gröna växter, och inred runtomkring så att du kan njuta själv av lugna kvällar där du riktigt känner hur stressen rinner av dig i vattnet.