VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Spabad 4-5 personer - perfekt för vänner och familj!

De senaste åren har intresset för att skapa sig ett eget hemmaspa verkligen exploderat. Våra spabad för 4-5 personer är perfekta när du vill kunna dela din hemmaspaupplevelse med både vänner och familj! Här finns det plats för att umgås medan ni kopplar av. Sitt hela familjen i spabadet en söndagskväll och känn lugnet sänka sig över er, eller bjud in vänner en fredagskväll och ha en avkopplande stund tillsammans innan eller efter ni äter middag. Med ett spabad för 4-5 personer finns verkligen alla möjligheter för att ni ska kunna både umgås och varva ner tillsammans. Även om du vill koppla av ensam i spabadet en vardagskväll, är det smidigt eftersom badet inte är så stort att det känns som om du simmar i en ocean. Njut av att du kan sträcka ut dig och ha det extra lyxigt, kanske med lite musik på låg volym och en kall dryck. Som du märker finns det ett flertal fördelar med ett spabad för 4-5 personer, och utöver de rent njutbara så finns det även praktiska. Trots att våra spabad rymmer 4-5 personer och därmed känns mycket rymliga så är de ändå slimmade och smidiga, vilket gör att de är lättplacerade - såväl i relaxavdelningen i källaren som ute på altanen eller i trädgården. De är även enkla att montera och går snabbt att installera var de än placeras. 

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Ett spabad för 4-5 personer att njuta i året om!

I vissa av våra spabad för 4-5 personer kan du njuta av avkoppling för både kropp och själv under hela året. I de spabad som är året-runt-konstruerade kan du sitta under en gnistrande kall vinterkväll och känna vattenångorna stiga runt huvudet medan du masseras av massagesystemet i det varma vattnet. Fantastiskt, eller hur? Alla våra spabad är även praktiska på så sätt att de är lätta att hålla rena. Genom att de har filtreringssystem får du alltid åtnjuta rent och fräscht vatten i spat, vilket ju är nog så viktigt i en så pass hälsofokuserad inrättning. Våra spabad är även energisnåla och drar ytterst lite ström och vatten i förhållande till sin storlek. Precis så som produkter med dagens teknik ska vara helt enkelt! Utöver sina rent praktiska egenskaper så tillkommer ju även en mängd olika funktioner i varje spabad. Bland annat hittar du:

  • Mycket bra självrinnande reningsverk
  • LED-belysning
  • Vattenstrålar och bubblor som massagesystem
  • Ligg- och sittplatser
  • Musikanläggningar - du kan koppla in iPod direkt till spabadet
  • Nackskydd

Dessutom finns det även fler finesser att välja bland. Kolla in varje spabads egen produktbeskrivning för utförligare information om vad just det spabadet har för funktioner, och välj därefter ut den typ av spabad för 4-5 personer som passar just dig och din familj! När du har klickat hem ditt nya fantastiska hemmaspa kan du även beställa tillbehör till spat, såsom klortabletter och små trappor som gör det enklare att klättra i. Vi har även snygga möbler och utemöbler som passar till relaxavdelning och altan!