VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Övriga tillbehör för poolen

På Trademax förstår vi att det är mycket som kan behövas för en pool - allt från leksaker till rengöringsprodukter och andra övriga tillbehör. Här hittar du dem samlade på en och samma plats, och kan på så sätt hitta de där sakerna som du vill ha till din pool men inte visste riktigt var de fanns att införskaffa! Till exempel kan vi berätta att det till nedgrävda pooler i Sverige är lag på att ha någon form av staketliknande skydd runt poolen. Detta för att små barn ska skyddas från att trilla ner i vattnet vid ett obevakat ögonblick. Här på Trademax hittar du snygga poolstaket, som ändå gör det nödvändiga skyddet till en snygg detalj i trädgården. För ytterligare en skyddsnivå om det finns barn i ett hushåll med pool, finns det till exempel rörelselarm att tillgå. Rörelselarmet sätts smidigt på poolkanten och larmar vid plötsliga rörelser vid vattenytan. Självklart ska man ändå alltid ha uppsikt över barn vid vatten, men ett sådant skydd kan bidra till en bättre trygghetskänsla för både föräldrar och mor/farföräldrar som har en pool med större vattendjup. Men också roliga saker inkluderas i övriga tillbehör för poolen. Varför inte satsa på stämningsfulla och smidiga LED-lampor att fästa vid poolkanten? Vi har lampor som passar både för nedgrävda pooler och för ovanmarkpooler. Alla våra övriga tillbehör för pooler är av god kvalitet och uppfyller höga säkerhetskrav. Vi på Trademax har tagit fram ett stort utbud av tillbehör som kan tänkas behövas till en pool, oavsett om det gäller ett spabad eller en åtta meter lång nedgrävd pool. Ta en titt i vårt breda sortiment och klicka hem dina favorittillbehör redan idag! Vi levererar dem snabbt och gratis till dig!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Övriga tillbehör för din pool - till exempel lampor och borstar

Hos Trademax hittar du ett rikt utbud av övriga tillbehör för din pool, ditt spabad eller din badtunna. Vi förstår att olika typer av pooler kräver olika typer av utrustning, och har därför byggt upp ett stort sortiment av produkter som passar såväl till den lilla som till den stora poolen, och såväl till barn som till vuxna. Exempel på saker du hittar i denna kategori är:

  • spadofter att hälla i vattnet för en aromatisk upplevelse
  • simvästar
  • fina smutsabsorberare i blomform
  • ventiler
  • spabar som isolerar mot det varma vattnet i spabadet och därmed håller flaskor och glas kalla

Här hittar du även leksaker till glada och lekfyllda dagar i poolen, eller varför inte en skön luftmadrass som kan kombineras som leksak till barnen men även som skön solsäng i poolen för vuxna! Som du ser finns det mycket roligt, praktiskt och spännande i form av övriga tillbehör att köpa in för poolen, oavsett storlek. De bästa produkterna hittar ni i den här praktiska kategorin av tillbehör och övrigt för din pool. Förhöj poolupplevelsen genom att investera i bra och kvalitativa tillbehör från vårt breda sortiment!