VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Pool ovan mark - för både barn och vuxna

Här hittar du runda pooler att placera ovan mark i trädgården! Det perfekta sättet att svalka av sig en varm sommardag, och en fantastiskt rolig lekplats för både barn och vuxna. Njut av den svenska sommaren i din egen trädgård med en pool från Trademax. Våra runda pooler för bruk ovan mark är mycket praktiska eftersom de inte behöver grävas ner i marken. På så sätt slipper du dyra schaktkostnader och eventuella sprängningskostnader på grund av stenig berggrund under trädgården. Det blir därmed avsevärt billigare att satsa på en pool ovan mark. Vår pooler kommer i varierande djup. Bland annat har vi stora runda pooler som även mindre barn kan plaska runt i, eftersom djupet är under metern. Barnen når då enkelt ned till botten och kan på så sätt tryggt plaska och leka hela sommaren i den runda poolen ovan mark. Men vi har även pooler med ett djup på hela 150 cm - perfekt även för vuxna som vill bada hela kroppen men som kanske inte har möjligheterna att gräva ner en pool i trädgården. På så sätt kan du ha en djup pool som är snabb och enkel att bygga ihop, och det till ett billigt pris! Här hittar du pooler i flera olika storlekar och utseenden. Välj efter vad som passar bäst in i din trädgård. Kontakta oss gärna för mer information om våra olika pooler!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

En pool ovan mark - lyx för alla!

Förr var en pool i trädgården en lyx som var få förunnade. Med dagens teknik har dock detta ändrats, och det finns poolvarianter för alla trädgårdar och alla plånböcker. Med en ovanmarkpool från Trademax kan du njuta av en pool i trädgården utan att göra större ingrepp i vare sig marken eller i plånboken. Satsa på en ny pool och se fram emot att bjuda in vänner och släkt till lata och varma dagar vid poolen. Med lite gott att äta och dricka blir det snabbt ett härligt poolparty. Här kan små barn plaska runt medan de vuxna sitter bredvid och njuter av livet, och här kan även de vuxna själva njuta av ett dopp eller två. Eller köp en luftmadrass och lägg dig på den i vattnet och doppa ner fötterna i poolen medan du hör de små vågorna klucka runtomkring dig. Möjligheterna till både samvaro och skön egentid är många med en pool som står ovan mark, och du hittar de perfekta varianterna för olika trädgårdar här hos oss på Trademax. Våra pooler kommer i olika storlekar och även med olika ytskikt, bland annat:

  • aluminium
  • trä
  • stenimitation

Med det här stora utbudet är det lätt att hitta en pool som smälter in i din utomhusmiljö. Vissa av poolerna kommer även med stege, och andra tillbehör kan vara monteringsdvd, filtersand och bottenmatta. Bläddra igenom de runda poolerna för ovanmarksbruk och välj ut den pool som passar dina behov bäst. Vi har självklart även pooler för ovan mark i andra former, både ovala och åttkantiga. Kolla då in den flik som är avsedd för just åttformad, ovan mark. Oavsett vilken typ av pool du väljer kommer du med en ovanmark-pool från Trademax kunna njuta lite extra av varma sommardagar i din egen trädgård!