VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Rund och nedgrävd pool - vackert och praktiskt

Det finns otroligt många fördelar med en rund nedgrävd pool i trädgården. Den allra största är givetvis att du kommer att kunna njuta av svalkande dopp i din egen trädgård, och på så sätt kan du utnyttja den svenska sommaren till fullo. En rund och nedgrävd pool är en vacker och skön poolform som passar de allra flesta trädgårdar, men som rent estetiskt även kompletterar fyrkantiga trädgårdar mycket bra, då olika former i trädgården gör att den upplevs som mer harmonisk. På grund av just den runda formen är denna typ av pool också mycket enkel att placera ut, och de olika storlekarna här på Trademax gör att du kan välja hur stor pool du vill ha beroende på storleken i din trädgård. Vi passar på att tipsa om att när du ska välja storlek på din nedgrävda runda pool är det smart att använda ett rep och mäta upp i trädgården hur stor poolen kommer att bli. På så sätt får du en god överblick av både hur stor yta den kommer ta upp i trädgården samt hur stor yta du kommer ha att simma och plaska på. I övrigt är det bra att tänka på vad som ska rymmas runt poolen i trädgården, till exempel plattor, ett trädäck, stolar och bord och kanske växter i krukor eller trädgårdsbelysning, då liknande saker också behöver sin plats för att ditt alldeles egna poolområde ska bli perfekt. Fundera även över var i trädgården du har mest soltimmar, och placera gärna poolen där, då det är absolut skönast att njuta av ett svalt dopp när solen gassar över huvudet. När du bestämt dig för var i trädgården du vill ha din runda nedgrävda pool, samt hur stor den ska vara, så klickar du enkelt hem den från oss här på Trademax!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Fördelar med en rund, nedgrävd pool

Förutom de rent estetiska fördelarna med en rund nedgrävd pool finns det även många praktiska fördelar.

  • Det är bekvämt att stiga upp och ned ur en nedgrävd pool.
  • I en rund pool är det självcirkulation, och på så sätt samlas eventuell smuts i mitten, vilket gör det lättare att rengöra poolen.
  • Det är en beständig pool som håller länge.
  • Våra nedgrävda pooler är även enkla att montera ihop.
  • Generellt har nedgrävda pooler längre livstid än pooler ovan mark.
  • I våra nedgrävda runda pooler är yttermaterialet liner, vilket innebär att du kan byta ut materialet på ett enkelt sätt om det skulle blekas eller om du tröttnar på färgen. På så sätt kan du förnya din pool på ett billigt sätt.

Trots att vi har listat ett par fördelar med nedgrävda runda pooler här förstår vi att alla trädgårdar är olika, och att även alla människor är olika och har olika behov. Endast du kan avgöra vad för typ av pool som är bäst för din trädgård, och därför erbjuder vi även andra typer av pooler än de som är runda och nedgrävda. För att titta på andra pooler hos Trademax kan du använda dig av filtret i den vänstra menyn, och bland annat välja om du vill se nedgrävda pooler, vilken storlek samt vilken form de ska ha. På så sätt kan du jämföra poolerna med varandra. Eftersom du ska kunna njuta av din pool i trädgården i många år framöver vill vi även passa på att rekommendera att du gör mycket efterforskningar innan du investerar i en snygg pool hos oss så att du vet vad som passar bäst i just din trädgård!