VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Åttaformig pool för ovanmark - snygg och smidig poollösning

Förr  var det höjden av lyx att ha en egen pool i trädgården, men med dagens poolvarianter ovan mark kan fler njuta av den egna badmöjligheten, till exempel i en av dessa snygga åttaformiga pooler! 
I en av våra åttaformiga ovanmark-pooler kan både familj och vänner roa sig och njuta av ett svalkande dopp under årets varmare månader! Vi tycker att det är fantastiskt hur utvecklingen med pooler som står ovan mark har gått framåt. Från att ha varit ganska dåliga plastpooler med djup på kanske 70 cm, till de här riktigt stora och kvalitativa pooler som visas här! Med det utbud som finns inom trädgårdspooler idag finns det verkligen en pool till var och en, oavsett storlek på såväl trädgård som plånbok. Vissa av de ovanmark-pooler vi säljer uppgår till hela 150 cm djup, och alla kommer i mycket hållbara material som gör att du kommer kunna njuta av din pool i åratal framöver! Skulle du dock inte vilja ha en fullt så stor pool, har vi även mindre varianter som passar utmärkt för svalkande dopp under varma sommardagar. Fördelen med en åttaformig pool ovan mark är just att den står på marken, vilket betyder att du inte behöver göra samma gräv- och schaktarbete som för en nedgrävd pool. Det sänker kostnaderna markant för installationen av en pool. Dessutom är även alla våra pooler mycket lätta att installera. Det medföljer ofta till och med en instruktions-DVD som hjälp vid installationen. De åttaformiga poolerna för ovan mark ger en lite mer speciell utformning än de gamla vanliga cirkelformade poolerna, och bidrar på så sätt till en snygg och häftig bild i trädgården. Poolerna hos oss på Trademax har lite olika ytskikt. Alla är dock högkvalitativa och skillnaden mellan de olika ytskikten är mest en utseendefråga - vilken typ av yta tycker du är snyggast? Gör slag i saken redan idag! Köp en åttaformig ovanmarkpool och se fram emot många lata dagar vid din alldeles egen pool!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Fördelar med att beställa en åttaformig pool ovanmark genom Trademax

Alla de pooler vi säljer på Trademax är kvalitativa och mycket hållbara, och just de åttaformiga ovanmarkpoolerna tycker vi är lite extra bra. Några anledningar till varför, är:

  • Åttaformiga pooler tar ovanmark-pooler till en ny nivå med sin snygga utformning.
  • De är praktiska och enkla att installera.
  • Ovanmark-pooler är ett mycket prisvärt alternativ till att gräva ner en pool i trädgården.
  • En åttaformig ovanmarkpool går att montera ned enkelt om du skulle vilja ha något annat i trädgården.
  • Inga långa byggtider innan poolen är klar för första doppet.

Som du märker finns det många fördelar med en åttaformig ovanmark-pool. När du nu känner att du vill ha en du också, finns det vissa saker att tänka på innan du installerar poolen. Tänk på var i trädgården du vill ha din pool, det brukar vara skönast att ställa den där den får så mycket soltimmar som möjligt, eftersom solen då även värmer upp vattnet en del och gör temperaturen behagligare. Tänk även på att ha tillräckligt med utrymme runt om poolen, för de saker som ofta kommer till vid en pool, till exempel belysning, solstolar, stegar, eller varför inte slå på stort och bygga ett trädäck runt poolen så att den blir ännu mer inbjudande att hoppa i! När du behöver köpa tillbehör till din nya åttaformiga ovanmark-pool kan du även köpa dem här hos Trademax, vi har bland annat poolskydd och rengöringsprodukter!