VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

En vacker åttaformig nedgrävd pool - lyxig och praktisk

Ett svalkande bad i din alldeles egen åttaformiga pool nedgrävd i trädgården... Det låter som en dröm som inte kan uppfyllas, men det kan den säger vi på Trademax! Här hittar du åttaformiga nedgrävda pooler i olika storlekar till otroligt bra priser! Detta gör att drömmen kan bli verklighet, och inom en snar framtid kan du sitta där på poolkanten med fötterna i vattnet och solen i ansiktet. Den åttaformiga konstruktionen på de här poolerna ger dem ett enormt estetiskt lyft, och skapar en mycket lyxig och elegant bild i trädgården. Utöver det så är det såklart uppskattat bland badande barn med spännande former på poolen, och oavsett om du är förälder eller morförälder så lär du kunna glädjas över att se de badande barnens eufori över vattenleken. De praktiska fördelarna med våra åttaformiga nedgrävda pooler är många. Bland annat så har de utformats med en mycket hållbar vägg, med flera skikt av skyddande lager som ska göra poolen tålig mot yttre påfrestningar. En stålvägg som är förzinkad, lackad och sedan klädd med ett plastskikt på utsidan garanterar en lång livslängd på din framtida pool och just stålväggskonstruktionen som fästs på en profilerad skena gör även monteringen av dessa pooler mycket enkel. Som extra hjälp medföljer även en monterings-DVD. En stor fördel med en nedgrävd åttaformig pool är just det snygga utseendet, och som nedsänkt i marken stör poolen aldrig i trädgården utan smälter vackert in. Så ta beslutet redan idag och beställ din nya fantastiska åttaformiga, nedgrävda pool. Du kommer snart kunna njuta av varma dagar vid din alldeles egen pool hemma i trädgården!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Fördelar och saker att tänka på med en åttaformig, nedgrävd pool

Fördelarna med en åttaformig nedgrävd pool är som sagt många, och utöver själva formen på poolen så blir det generellt snyggare. Det ger ett lyxigare intryck med nedgrävda pooler, vilket även höjer värdet på huset du bor i om du någon gång kommer att sälja det. Nedgrävda pooler har också generellt en längre livslängd än ovanmark-pooler. När du nu funderar på att skaffa dig en pool så är det en del saker du ska tänka på för att göra rätt val angående läge, utformning och storlek. 

  • Vem kommer bada i poolen? Hur många är ni? Ju fler som kommer vara där ofta och bada, desto större pool behövs - man brukar säga 4 kvm per person för att det ska kännas bekvämt.
  • Var i trädgården ska poolen grävas ner? Satsa gärna på ett läge där poolen får många soltimmar, så att ni kan bada även lite kallare dagar då det är skönt i solen, men kanske inte i skuggan.
  • Hur mycket plats behöver du runt din pool? Kommer du vilja ha solstolar och andra möbler där? Krukor och växter? Belysning? Är det så att ni vill anlägga plattor eller ett trädäck runt poolen för att verkligen ge trädgården ett lyft? Hur stor yta behövs för det?

Om du som så många andra kommer fram till att du vill ha en vacker, stor och lättmonterad pool som kommer hålla länge och där du kan byta ut linern efterhand, då har du kommit rätt när du hittat hit. En snygg åttaformig pool som är nedgrävd är både praktisk, snygg, hållbar och kvalitativ. Så se fram emot många somrar med sköna dagar vid poolen, och klicka hem din nya åttaformiga nedgrävda pool redan idag!