VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Skinnsoffor & Lädersoffor

Hitta snygga och stilrena skinnsoffor hos Trademax! Visst är det något speciellt med en skinnsoffa? Den känns naturlig, doftar gott och dessutom åldras den så vackert. Skinnsoffan passar in i de flesta miljöer och ger rummet karaktär och attityd. Många av våra soffor är i Bonded leather som tillverkas av återvunnet läder. Läderfibrer binds samman i en högteknologisk process för att sedan färgas och ytbehandlas. På så vis bibehålls lädrets utseende, lukt och känsla. Resultatet blir ett mjukt, slitstarkt och prisvärt material som är mindre känsligt för smuts och spill. För att kunna hålla ett så lågt pris som möjligt består några av våra skinnsoffor av ett konstläder (PU) som både ser ut och känns som läder. Konstläder är tåligt, slitstarkt och lätt att rengöra. Trademax har skinnsoffor i många olika storlekar och former som vintage soffor, hörnsoffor, bäddsoffor och soffgrupper i skinn.

Här finns bland annat skinnsoffor i färgerna:

  • Svart
  • Vit
  • Brun
  • Beige
  • Röd

Oavsett vilken färg eller form du föredrar har vi på Trademax garanterat en skinnsoffa som får ditt vardagsrum att glänsa!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Förläng livslängden på din skinnsoffa

Att rengöra din skinnsoffa är viktigt. Soffan ska stå emot mycket under årens lopp. Se till att ta hand om den på rätt sätt och förläng livslängden avsevärt! När du ska rengöra skinnsoffan är det viktigt att alltid börja med att dammsuga soffan med en mjuk borste, gärna en gång i veckan. Torka av hela soffan med en fuktig trasa och sedan är det dags att smörja skinnsoffan. Lägg på ett lager läderbalsam, men var noga med att det är ett medel speciellt avsett för skinnmöbler. Om du råkar spilla på din skinnsoffa, gnugga inte på fläcken utan dutta försiktigt med en fuktig trasa. Trademax har ett brett utbud av rengöring och behandling för möbler i läder och konstläder. Hos oss hittar du det bästa från Leather Masters sortiment av rengörings- och behandlingsprodukter. Fråga oss gärna om du vill veta vilken av Leather Masters produkter som passar din skinnsoffa!