Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 18:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Howardsoffor

Howardsoffor från Trademax. Rama in hemmet med en klassisk känsla genom att inreda med stilrena möbler. Howard soffor har idag blivit synonym med ett gott hantverk och en tidlös design som står sig över många år. Stoppningen består av en kärna i kallskum och dun - precis som det ska vara!

Naturligtvis går det att beställa en Howard-soffa i det tyg som du själv önskar - så att du på egen hand kan skapa den känsla och stil du söker. Hos Trademax kan du välja mellan 200 st olika tyger i alla färger och former du kan tänka dig. Hör gärna av dig om du behöver hjälp att beställa din nya Howard soffa med tillbehör från hela vårt sortiment.

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Howardsoffa i klassisk stil med dunstoppning

För oss är det viktigt att du känner dig bekväm i ditt eget hem. Satsa på en soffa som du verkligen trivs med! Glid ner i din stilrena Howardsoffa och känn lugnet sakta komma över dig. Luta dig tillbaka medan du låter soffan formar sig efter dina konturer samtidigt som den värmer din kropp. Med hjälp av rätt material ger vi dig den speciella och lyxiga känslan av att vila ut i en härlig Howardsoffa.

Med sköna dynor, mjuka handtag och stilrena utförande kan man säga att våra Howardsoffor är så nära klassisk stil man kan komma. Bjud in dina vänner till ett vackert hem som andas god smak och som ger en behaglig känsla vid varje anblick.

Se till att anpassa inredningen i ditt vardagsrum till att utgöra en helhet. Med Trademax breda urval av inredningsmöjligheter kan du enkelt utforma din Howardsoffa efter rummets övriga detaljer. Välj färg, nyans och mönster för att kunna ge ditt hem var det verkligen förtjänar.

Vi på Trademax hjälper dig att hitta din favorit i vårt breda sortiment. Ta en titt i webbshopen eller kom in till någon av våra showrooms. Välkommen!