VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Bäddsoffor på nätet

Billiga bäddsoffor av hög kvalitet hittar du hos oss – där drömmarna om ljuvliga och praktiska bäddsoffor blir till verklighet! Ge dig själv möjligheten till att skapa smidiga, funktionella och bekväma inredningslösningar. Omvandla din soffa till en mjuk madrass på under två minuter och somna som ett barn!

Din bäddsoffa ger dig nya praktiska möjligheter i hemmet. I vår webbshop hittar du bäddsoffor som passar som tillfällig extrasäng men även som permanent sovplats, om du kompletterar med en ordentlig bäddmadrass. Du hittar många billiga bäddsoffor i vårt sortiment, bland annat hörnbäddsoffa, bäddsoffa med divan i olika material.
 
Hos Trademax har vi bäddsoffor från flera av Europas ledande möbelproducenter. Besök någon av våra butiker för att provsitta bäddsoffan och inse vilka möjligheter soffan ger dig. Köp en av våra bäddsoffor billigt hos oss, där du alltid från gratis frakt och fri retur!

Sortera på:
Sida 1 av 2
Sortera på:
Sida 1 av 2

Bäddsoffor på nätet

Billig bäddsoffa med hög komfort? Kommer svärmor på besök eller ska barnen ha vänner över? Se till att alltid ha plats för nattgäster. För du vet aldrig när det kommer att hända och när det väl händer vill du inte att dina gäster ska spendera natten på golvet? En bäddsoffa behöver inte kosta en förmågenhet för att vara både snygg och praktisk! Vi har ett brett sortiment av billiga bäddsoffor att välja mellan.  

En riktig bäddsoffa märks inte! Och vad menar vi med det? Jo, riktiga bäddsoffor ska inte kännas som en sovplats, de är soffor som kan omvandlas till sängar, fast det är bara du som vet om det. Den ska kunna erbjuda komfort och bekvämlighet under långa TV-kvällar, men sedan snabbt och smidigt kunna fällas ut till en dubbelsäng om så behövs.

Många kriterier letar du efter en liten soffa? Vi vet, men med vårt utbud av soffor blir det enkelt att kunna maskera din möbel och skapa ett trivsamt hem med en passande inredning.

Letar du efter passande bäddmadrasser som kan förvandla din bäddsoffa till en permanent sovplats? Fråga någon av våra kunniga medarbetare så hjälper de dig att finna en madrass som passar dig och som du enkelt installerar i din nya bäddsoffa.