Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 18:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Bäddsoffor för oväntade besök

Bäddsoffor från Trademax. Ge dig själv möjligheten till att skapa smidiga, funktionella och bekväma inredningslösningar. Omvandla din soffa till en mjuk madrass på under två minuter!

Din bäddsoffa ger dig nya praktiska möjligheter i hemmet. I vår webbshop hittar du soffor som passar som tillfällig extrasäng men även som permanent sovplats, om du kompletterar med en ordentlig bäddmadrass.

Hos Trademax har vi bäddsoffor från flera av Europas ledande möbelproducenter. Besök någon av våra butiker för att provsitta soffan och testa möjligheterna.

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Ny bäddsoffa

Kommer svärmor på besök eller ska barnen ha vänner över? Se till att alltid ha plats för nattgäster. För du vet aldrig när det kommer att hända och när det väl händer vill du inte att dina gäster ska spendera natten på golvet?

En riktig bäddsoffa märks inte! Och vad menar vi med det? Jo, riktiga bäddsoffor ska inte kännas som en sovplats, de är soffor som kan omvandlas till sängar, fast det är bara du som vet om det. Den ska kunna erbjuda komfort och bekvämlighet under långa TV-kvällar, men sedan snabbt och smidigt kunna fällas ut till en dubbelsäng om så behövs.

Många kriterier? Vi vet, men med vårt utbud av soffor blir det enkelt att kunna maskera din möbel och skapa ett trivsamt hem med en passande inredning.

Letar du efter passande bäddmadrasser som kan förvandla din bäddsoffa till en permanent sovplats? Fråga någon av våra kunniga medarbetare så hjälper de dig att finna en madrass som passar dig och som du enkelt installerar i din nya bäddsoffa.