Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 18:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Soffor – 2-4 sittplatser

Din soffa är en plats för avkoppling och umgänge. Här sätter du dig ner efter en dag på jobbet eller efter ett tufft träningspass för att bara ta det lugnt och känna krafterna komma tillbaka. Hitta din perfekta avkopplingsplats som passar i ditt vardagsrum!

Trademax har samlat ett brett urval av prisvädra 2-, 3- och 4-sitssoffor som vi vet kommer passa tillsammans med din inredning. I vårt sortiment hittar du allt från soffor med klassiskt utförande till moderna möbler i alla storlekar. Mät ut vilken soffa som passar i ditt hem och låt kreativiteten flöda!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Stora & små soffor för hela familjen

Inredning handlar om att skapa en helhet i hemmet och ge dig och din familj en miljö där ni verkligen kan trivas. Det gäller även för vardagsrummet! Hitta rätt atmosfär där du får möjligheten att ta det lugnt men samtidigt kan ta emot oväntade besök. Här blir naturligtvis din soffa central.

Lägg dig ner och känn hur du kan sträcka ut hela kroppen eller sätt dig på den mjuka kudden och vila armbågen bekvämt mot stödet. Anpassa storleken på dina soffor efter funktion och övrig inredning. Hos Trademax har vi samlat ett urval av vardagsrumsmöbler i olika utföranden. Allt för att öka din valbarhet och ge dig möjligheten att skapa en innovativ inredning.

Kombinera fritt mellan 2-, 3- eller 4-sitsiga soffor som låter dig skapa egna konstellationer beroende på möjligheter och miljö. Ta en titt bland vårt utbud för att se om det finns något som tilltalar dig eller kom in till ett av våra showrooms och provsitt själv. Välkommen!