VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Täcken & kuddar – Behaglig sömn åt alla!

Valet av kudde och täcke är nyckeln till en god natts sömn, minst lika viktigt som valet av säng. Det är helhetsupplevelsen av sängen som gör din sömn bra, och har du obekväma kuddar och ett täcke som är för varmt eller kallt för just dig, spelar det ingen roll hur bekväm själva sängen är. Därför bör du också lägga lite tid på att hitta en bra kudde för din sovstil och ett täcke som passar dig. Det kan vara svårt att veta vilket täcke som passar just dig. Därför vill vi på Trademax hjälpa dig att hitta ett täcke som är alldeles lagom varmt och ger dig en behaglig vila.

kall.jpg Sval: Blir du ofta för varm och svettig när du sover och sparkar av dig täcket? Då har du troligtvis ett för varmt täcke och bör byta till ett svalare med mindre fyllning. Ju mindre täcket väger, desto svalare är det.
medium.jpg Medium: Är du vare sig för varm eller för kall om nätterna rekommenderar vi täcken som är mellantjocka. Deras gramvikt ligger mitt emellan sval och varm.
varm.jpg

Varm: Om du fryser om nätterna behöver du ett täcke som är varmt och tjockt. Tänk på att välja ett med hög gramvikt för att få ett så varmt täcke som möjligt.

OBS! Tänk på att ditt behov av täcke kan skifta med årstiderna. Du kan behöva ett lite svalare täcke till sommaren och ett varmare till vintern.

När det gäller kuddar, finns de i olika höjder beroende på hur du sover. Sover du ofta på mage är en låg kudde att föredra, om du sover på sidan är det bättre med en hög kudde och gillar du att sova på rygg kan en medelkudde vara det bästa valet. Men det gäller också att prova sig fram, liksom man också bör göra med material och fyllning för att hitta det man trivs bäst med.

Utforska vårt sortiment av täcken och kuddar online och hitta dina favoriter!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Behagliga täcken i flera storlekar

Ett täcke håller dig inte bara varm om nätterna. Det får dig också att känna dig trygg och harmonisk inför sömnen, och signalerar till hjärnan att det är dags att varva ner och slappna av. När det är tid att välja täcke är det som sagt bra att fundera på hur pass varm du är när du sover, men även om du behöver flera olika täcken för de olika årstiderna. Det kan även vara bra att tänka på vad för typ av material du vill ha, och hur stort täcket ska vara. Gillar du fluffiga täcken är såklart duntäcken att föredra, men idag finns det även en mängd fina fiber- och syntettäcken som är precis lika fluffiga. Vi har täcken av både fiber, syntet och dun, för att du ska kunna välja ett täcke som passar dig allra bäst. Gemensamt för de här materialen är att de har en god ventilationsförmåga som låter täcket andas och håller din temperatur skön och behaglig under natten. Här på Trademax köper du dina täcken billigt och kan ändå njuta av en mycket god kvalitet. Våra täcken kommer från bland annat:

  • Scandinavian Choice
  • Norsk dun
  • In Living
  • NordiForm

Komplettera dina inköp av täcken med sköna kuddar i olika höjd, beroende på hur du sover. Även mjuka, sköna och behagliga påslakan till dina täcken hittar du här hos oss. Vi har ett brett utbud av textilier för sovrummet, och där är täcken en viktig del. Oavsett om du behöver täcken till en enkelsäng eller en dubbelsäng hittar du dem här hos oss på Trademax. Vi har allt från små täcken som passar att använda till gästsängen, till stora King-Size-täcken som du verkligen kan gosa in dig i! Beställ ditt nya täcke redan idag och se fram emot en snabb och gratis leverans!