VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Resårmadrasser - vi har madrasser för alla behov

Madrasser och resårmadrasser

En god nattsömn är grunden för en god hälsa och ett bra humör. Sover du gott mår du bra och det är madrasser som är hemligheten! En bra madrass ger din kropp ett exakt stöd och tryckavlastning du behöver när du sover. Alla våra prisvärda madrasser och resårmadrasser håller hög kvalitet och finns att välja på i olika material.

Tips inför köpet! 
- Fast, medel eller mjuk? Beroende på hur mycket du väger, vilken sovställning du föredrar och givetvis vad du anser är bekvämt avgör vilken hårdhet madrassen bör ha. Ju tyngre du är desto fastare säng föredrar man vanligtvis. Ifall du sover på mage behöver du ha en fastare säng, sover du på rygg eller sida kan du behöva ha en lite mjukare säng för att du ska sjunka ner ordentligt. 
- Allergisk?  En skummadrass kan vara ett bra alternativ för dig som är allergisk. T ex är latex ett bra val för många allergiker och astmatiker då det är ett ekologiskt material och resistent mot dammkvalster och bakterier. 
- Storlek?  Vad gäller längden på madrassen så kan du gärna ha 10 cm tillgodo ovanför ditt huvud, samt 10 cm mellan dina fötter och madrassens slut. Är du över 190 cm lång och madrassen placeras i en sängram rekommenderar vi dig därför att välja en madrass som är 210 cm lång för att du ska ligga riktigt bekvämt i sängen.
- Fukt? Många svettas under nätterna och för att skydda madrassen är en tvättbar bäddmadrass eller madrasskydd en bra lösning. 

Sortera på:
1
Sida 1 av 1