Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 18:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

SÄNGGAVLAR

Sänggavlar från Trademax. Somna lugnt och vakna utvilad efter en god natts sömn. Ge ditt sovrum ett helt nytt uttryck med hjälp av enkla metoder! En sänggavel tillsammans med tillhörande nackkuddar ger sovrummet ett avslappnat intryck samtidigt som du får ett skönt stöd för huvudet när du t.ex. vill läsa en bra bok.

Välj mellan flera olika typer av sänggavlar från Trademaxs sortiment, vi har allt från ljusa gavlar i tyg till mörka paneler i spännande träslag! Du hittar garanterat något som passar din smak och som smälter in med sovrummets övriga inredning

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Sköna sänggavlar för ditt sovrum

Ge ditt sovrum ett helt nytt uttryck och gör din säng till en ännu mer bekväm plats att vistas. Med en sänggavel av rätt färg, form och material kan du enkelt förvandla ditt sovrum till en skön och harmonisk viloplats

Sätt upp en kudde eller vila huvudet och ryggen mot gaveln för att hitta den perfekta mysställningen för dig. Ge dig själv möjligheten att njuta fullt ut av ditt sovrum och känn hur krafterna kommer tillbaka, både mentalt och fysiskt. Trademax har samlat ett brett urval av sänggavlar som vi vet kommer att passa i ditt hem. Välj mellan intressanta modeller av både trä och tyg som du enkelt anpassar till din säng samt sovrummets övriga inredning.

Ta en titt på hela sortimentet och experimentera med olika färgalternativ för att hitta den kombination som passar bäst i ditt hem. Besök gärna något av våra showrooms för att skapa dig en bättre uppfattning om våra sänggavlar och för att få givande experthjälp från våra medarbetare på plats, välkommen!