VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Ramsängar

Här hittar du de ramsängar som du alltid har letat efter. Att sova gott är väsentligt i våra liv, vilket gör nätterna väldigt viktiga. Det är då kroppen får tillfälle att vila ut och du får möjlighet att vila dina sinnen. Att ligga på en ramsäng som ger dig en bekväm ställning underlättar dina möjligheter att vakna utvilad, redo för ännu en dag.

Trademax har samlat ett brett utbud av ramsängar i olika storlekar och konstellationer, allt för att du ska kunna sova bra i en bekväm miljö. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av ramar som vi vet kommer att passa tillsammans med sovrummets övriga inredning och som du enkelt måttanpassar till din egen ramsäng. Ta en titt på utbudet och välj ut den som passar dina förutsättningar!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Bekväma ramsängar för alla hem

Orka mer och må bra. Ge dig själv förutsättningar för att vara fokuserad på jobbet eller i skolan samt orka med dina fritidsaktiviteter. Sov bekvämt och djupt med rätt underlag som skapar goda möjligheter till vila och återhämtning. Välj en ramsäng som passar dig och din kropp!

Vakna upp i en omgivning som du trivs med och som får dig att känna dig tryggare än någonsin. Låt din säng smälta samman med rummet och bli ett med den övriga inredningen.

Trademax hjälper dig att skapa ultimata förutsättningar för en god natts sömn och härlig vila. Blad vårt urval av ramsängar hittar du flera bekväma madrasser färdiga att kläs med en ram som passar din inredningsstil. I vår webbshop hittar du enkelt och snabbt en skön ramsäng som passar ditt behov.

Vill du provligga? Kom gärna in till något av våra showroom för att testa känslan i någon av våra sängar. Vår personal finns självklart på plats för att hjälpa dig! Välkommen!