Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 18:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Kontinentalsängar

Kontinentalsängar från Trademax. Sov tryggt och vakna utvilad redo för ännu en dag. Den perfekta fjädringen skapar en bekväm mjukhet som är viktig för att du ska kunna slappna av och reparera din kropp.

Hos Trademax hittar du ett brett utbud av komfortabla sängar och möbler för alla behov. Lägg dig ner och känn hur bäddens mjuka material formas efter dina konturer. Vi har specialiserat oss på prisvärda kontinentalsängar med fast-komfort, en standard som passar 90 % av alla människor.

Vill du prova våra kontinentalsängar innan du beställer? Kom in till någon av våra butiker! Och du, vi väcker dig om du skulle slumra till! Njut av din nya säng så snart som möjligt! Vi levererar direkt till din dörr inom 4 dagar.

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Kontinentalsängar - Vakna utvilad på en bädd av moln

En säng är mer än en möbel, det är även en viktig del för hur du sätter förutsättningarna i ditt liv. Att sova rätt och vakna utvilad ger dig möjligheten att nyttja dagen till fullo tillsammans med nära och kära samt gör dig mer skärpt på arbetet.

Det är på natten som vi ger kroppen möjlighet att reparera sig själv. I en kontinentalsäng får du alla förutsättningar att ta dig an livets utmaningar och ger dig själv ork till mycket annat.

Trademax har samlat ett urval av prisvärda kontinentalsängar i olika utföranden. Allt för att du ska kunna välja den säng som passar dig och din familj allra bäst. Välj mellan standardutförande eller anpassa storleken beroende på dina eller famlijens behov. Ta en titt på vårt sortiment här i webbshoppen eller kom in till någon av våra showrooms för att prova på hur det är att vila i någon av våra kontinentalsängar, men se upp så du inte somnar! Välkommen!