VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Wiltonmattan - en inredningsklassiker som passar i de flesta hem

En klassisk Wiltonmatta förhöjer verkligen intrycket i ett hem. Mattorna, vars namn härstammar från den engelska staden Wilton, har sedan länge varit klassiska inslag i många svenska hem. De har antagligen blivit så populära eftersom de kombinerar ett snyggt och klassiskt utseende med att vara mycket praktiska och prisvärda. Wiltonmattor, som från början hade mönster som mest påminde om persiska mattor, är maskinvävda och får på så sätt en mycket bra kvalitet. Även idag kännetecknas Wiltonmattan av ett klassiskt persiskt mönster, men företagen har utvecklat sig även i andra riktningar och tillverkar idag sina mattor i både moderna, bohemiska och tidlösa mönster. På så sätt kan du oavsett stil hitta en Wiltonmatta som passar dig. Wiltonmattor har många fördelar rent praktiskt, bland annat eftersom de helt enkelt passar i de flesta rum och därmed kan flyttas efter behov. De kommer i en mängd olika storlekar och kan på så sätt anpassas efter rummets yta. Wiltonmattor luddar inte och är enkla att rengöra med dammsugaren. Utöver den fina luggen har Wiltonmattor en mycket robust baksida som gör att de ligger stadigt på underlaget och på så sätt behöver du inga halkskydd under mattan. Hos oss på Trademax hittar du Wiltonmattor i varierande prisklasser, men oavsett pris kan du vara säker på att en Wiltonmatta är en kvalitativ investering som du kommer kunna njuta av i många år framöver. Klicka hem din nya Wiltonmatta från Trademax och se fram emot att få den levererad ända fram till dörren!

Sortera på:
Sida 1 av 2
Sortera på:
Sida 1 av 2

En Wiltonmatta höjer mysfaktorn

Att en kall vintermorgon få vakna upp, kliva ur sängen och sätta fötterna mot en mjuk och skön Wiltonmatta är verkligen en tanke som hägrar. Eller önskan om att ha en stor matta som täcker upp hela golvytan under matsalsgruppen och som på så sätt ger ett klassiskt och elegant intryck. Varför inte satsa på en fin Wiltonmatta till vardagsrummet, och kanske ta upp färgerna i kuddarna, i soffan eller varför inte i gardinerna för en enhetlig färgskala och därmed ett harmoniskt rum? Möjligheterna med mattorna är många och de påverkar verkligen känslan i ett rum positivt. Mattor är också bra för att dämpa ljudnivåerna i ett rum, speciellt om det är högt till tak eller rummet har material som gör att det ekar i rummet. Textilier är överlag bra på att fånga upp ljud, men en tjock Wiltonmatta gör verkligen jobbet på bästa tänkbara sätt. Wiltonmattor har som sagt blivit något av en klassiker i svenska hem, och de kommer nu för tiden i en mängd olika motiv och färgkombinationer. Här på Trademax hittar du Wiltonmattor i bland annat:

  • modern stil
  • persiskt mönster
  • klassisk stil
  • spännande formspråk
  • enfärgad stil
  • amerikansk stil med stjärnor
  • växtmönster

Ja, listan kan göras lång på de motiv som Wiltonmattorna kommer i, men enklast för dig är att du bläddrar dig vidare bland vårt rika utbud och väljer ut din framtida matta själv. Hos oss på Trademax hittar du säkerligen en Wiltonmatta i både färg, stil och storlek som passar in i ditt hem!