VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Matbord för alla hem

Frukost, lunch, middag, kvällsmat, fika, nattmacka, läxor, surf eller arbete – vad du än använder ditt matbord till så är det viktigt att det passar för de behov du har. Här hittar du matbord och matsalsbord för alla hem och alla smaker, i olika storlekar, färger, i runda och fyrkantiga former och olika material. Oavsett om du vill ha ett runt matbord, ett matbord i ek eller kanske ett matbord i vit färg så hittar du garanterat en favorit i vårt breda utbud. Genom att använda dig av filtreringen i menyn till vänster kan du detaljera din sökning och välja exempelvis bredd och färg.

Sortera på:
Sida 1 av 3
Sortera på:
Sida 1 av 3

Matbord att trivas med

Ett bord att trivas vid, ett bord att växa tillsammans med, ett bord som ger en central trygghet. Matbordet kan vara många saker, något som är säkert i alla fall är att det går att finna i alla familjehem. Det är platsen där familjen möts några få gånger om dagen för att sedan ge sig iväg mot sina egna bestyr.  Ge köket och inredningen ett lyft med ett praktiskt matbord i en design som du tycker om! Matbordet behöver inte alltid vara husets finaste möbel, för att det kommer slitas och spillas rejält. Vi på Trademax vill erbjuda dig möjligheten att ge din familj en matgrupp att trivas med och som passar in i köket med hemmets övriga inredning.

Matbord online till bra priser
Vi tycker att låga priser är viktigt, men vi tummar inte heller på kvaliteten. Våra möbler är det bästa av två världar, och vi gör det enkelt för dig att handla högkvalitativa och billiga matbord online. Hos oss får du alltid gratis frakt och fri retur, och våra leveranser är säkra och snabba. Du kan alltid känna dig trygg med hur vi hanterar ditt köp.

Hitta rätt kombination av stolar och bord som ger rätt känsla till köket och övriga hemmet. För även om en matsalsmöbel är viktig betyder inte det att den måste ta mycket plats, både fysiskt och designmässigt. Det ska helt enkelt handla om en trygg plats i hemmet som man vill återvända till och där man kan trivas på bästa sätt, utan onödiga krav.