Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 15:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Gör köket till hemmets samlingspunkt

Vid matbordet ska du kunna slappna av. Gör köket till en naturlig samlingspunkt för hela familjen både morgon och kväll. Skänk en härlig känsla kring såväl vardag som fest. Ett matbord ska kunna kommunicera känslan av harmoni och rofylldhet oavsett om det handlar om dagens frukost eller middag med familjen.

Trademax har samlat ett utbud av härliga matbord i hållbara material och naturliga färger som enkelt skapar en vacker miljö som gör köket till hemmets trivsamma knytpunkt. Kontakta gärna oss om du har frågor!

Sortera på:
Sida 1 av 2
Sortera på:
Sida 1 av 2

Matbord att trivas med

Ett bord att trivas vid, ett bord att växa tillsammans med, ett bord som ger en central trygghet. Matbordet kan vara många saker, något som är säkert i alla fall är att det går att finna i alla familjehem. Det är platsen där familjen möts några få gånger om dagen för att sedan ge sig iväg mot sina egna bestyr.

Matbordet behöver inte alltid vara husets finaste möbel, för att det kommer slitas och spillas rejält. Vi på Trademax vill erbjuda dig möjligheten att ge din familj en matgrupp att trivas med och som passar in med hemmets övriga inredning.

Hitta rätt kombination av stolar och bord som ger rätt känsla till köket och övriga hemmet. För även om en matsalsmöbel är viktig betyder inte det att den måste ta mycket plats, både fysiskt och designmässigt. Det ska helt enkelt handla om en trygg plats i hemmet som man vill återvända till och där man kan trivas på bästa sätt, utan onödiga krav.