VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Matbord & köksbord för alla hem (utan stolar)

Frukost, lunch, middag, kvällsmat, fika, nattmacka, läxor, surf eller arbete – vad du än använder ditt matbord och köksbord till så är det viktigt att det passar för de behov du har. Här hittar du billiga köksbord, matbord och matsalsbord för alla hem och alla smaker, i olika storlekar, färger, i runda och fyrkantiga former och olika material. Oavsett om du vill ha ett runt matbord, ett matbord i ek eller kanske ett matbord i vit färg så hittar du garanterat en favorit i vårt breda utbud. Genom att använda dig av filtreringen i menyn till vänster kan du detaljera din sökning och välja exempelvis bredd och färg eller pris. Vi har ett brett utbud av prisvärda, billiga köksbord av hög kvalitet. Här finns billiga köksbord och matbord som passar alla hem!

Sortera på:
Sida 1 av 3
Sortera på:
Sida 1 av 3

Ett stort matbord och köksbord i ek eller ett litet vitt matbord? Du hittar dem här hos oss!

Köksbord är mittpunkten i varenda hem i hela Sverige. Oavsett om du bor litet, stort, i radhus, villa, lägenhet, har en sommarstuga eller husvagn, så är matbordet centralt. Här träffas familjen och bjuder in vänner, äter festmåltider och frukost, fikar, jobbar, läser, skrattar och diskuterar. Allt sker runt matbordet - denna centrala möbel i hemmet som är så värd att satsa på. Som familj bör ni investera i ett kvalitativt stort matbord, till exempel i ek, som tål både spill, tuschpennor och annan slitage, för det är här ert liv kommer levas. Ett köksbord av hög kvalitet behöver inte kosta så mycket och hos oss hittar du mängder av billiga köksbord i tidlös design! Hos oss på Trademax hittar du matbord i en mängd olika storlekar och material. Vi har såväl rejäla och stadiga matbord, som små, runda, breda och smala matbord för att de ska passa väl in i ditt hem, oavsett om ditt nya matbord ska stå i köket, vardagsrummet, finrummet eller varför inte i uterummet? Hos oss hittar du stora och små matbord online till mycket bra priser, utan att vi för den sakens skull har tummat på kvaliteten. Vi erbjuder billiga köksbord för att du och din familj kan njuta av varandras sällskap för härliga måltider. De matbord vi erbjuder kommer från märken som InLiving och Scandinavian Choice, och de finns i en mängd varianter, så som:

  • matbord i ek
  • matbord i teak
  • svarta matbord
  • vita matbord
  • lantliga matbord
  • moderna matbord
  • trendiga matbord
  • matbord i akaciaträ

Utöver de här modellerna hittar du ytterligare fler varianter hos oss. Ta en titt bland våra vackra, snygga, coola, härliga och billiga köksbord och komplettera gärna med passande stolar från vårt breda utbud av matbordsstolar!