VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Barbord gör matplatsen trevligare

Ett barbord är en perfekt lösning för den trångbodde, eller ett utmärkt komplement till en större matgrupp. Varje måltid behöver inte betyda att familjen måste samlas kring ett stort matbord. Ibland är det mysigt med en supé för två, eller bara ta frukostmackan och en kopp kaffe vid barbordet. Det som utmärker ett barbord är att det är högre än ett vanligt matbord. Barbordet kan med fördel kompletteras med barstolar, men kan också nyttjas som en extra bordsyta där dina gäster kan stå och mingla med ett glas vin i väntan på middagen. Hos Trademax hittar du barbord i många olika stilar. Vi har till exempel barbord i ek, barbord med förvaring samt i olika färger och modeller. Köp ett med tillhörande stolar, eller titta i vårt sortiment av barstolar och mixa och matcha som du vill. Hitta dina drömmars barbord här hos oss på Trademax!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Barbord - snygga och praktiska både för små och stora hem!

Det är inte bara till din favoritbar som ett barbord passar perfekt, även i många andra rum i hemmet är den här möbeln ett snyggt och praktiskt inslag. Det finns många skeden i livet då ett barbord kan behövas, bland annat:

  • Vid trångboddhet passar ett mindre barbord med förvaring perfekt
  • Som arbetsyta - när du vill kunna variera dig mellan att stå och sitta vid din arbetsplats, vilket är ergonomiskt. Komplettera med en barstol som har både rygg- och fotstöd för bästa arbetsställning
  • Som en skön sällskapsyta, till exempel i uterummet eller i det större vardagsrummet
  • Perfekt i en hemmabar där det behövs bord till gäster som vill njuta av dina goda drinkar
  • Som en köksö i ett större kök, och då gärna med förvaring under

Just ett barbord med förvaring är ju den perfekta lösningen när det är ont om plats i köket eller när du helt enkelt bara vill utöka förvaringsmöjligheterna men inte trycka in fler möbler. Eftersom du ändå måste ha ett bord att äta vid har du, så att säga, två möbler i en när du investerar i ett snyggt barbord med förvaring! Hos oss hittar du fler snygga barbord med förvaring undertill, där du kan gömma undan bland annat tallrikar, skålar, köksattiraljer och kanske arbetspapper och pennor. Möjligheterna är många, och egentligen är det bara din fantasi som sätter gränser. Speciellt när du bor på liten yta och vill leva så kvadratsmart som möjligt så är detta en perfekt lösning, eftersom du då även utnyttjar kubikmeterna och inte bara kvadratmeterna i köket! Hos oss på Trademax hittar du ett flertal olika barbord i flera olika höjder och storlekar, avsedda både för små och stora kök. De har även olika former, både runda och fyrkantiga och rundade vid en kant. En del av våra barbord har även tillhörande stolar, och du hittar även stolar i en mängd utföranden i vår barstolskategori!