VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Bokhyllor som förvaring - inte bara för böcker

En bra bokhylla ska ge dig den förvaring du behöver och samtidigt vara en snygg möbel i ditt hem! Därför har vi här på Trademax ett riktigt stort utbud av bokhyllor i alla de färger, designer, former och storlekar, för att du ska kunna hitta en bokhylla som passar in i ditt hem och som kan anpassas efter dina förvaringsbehov. För även om namnet bokhyllor antyder att det är böcker som ska förvaras i dem så behöver man ju inte nödvändigtvis följa den regeln. Bokhyllan är också ypperlig förvaring för andra saker, som till exempel arbetspärmar, fotoalbum, prydnadssaker eller kanske en uppvisningsplats för semesterfoton. Vissa bokhyllor kommer även med stängd förvaring som passar bra till saker som inte använda så ofta, eller som du inte vill se hela tiden, till exempel sladdar, kritor, pennor och andra småsaker. Du kan även passa på att köpa till korgar och lådor till din nya bokhylla här på Trademax, så blir förvaringen ännu mer praktisk och överskådlig. Vi har som sagt en mängd olika typer av bokhyllor, som till exempel:

  • bokskåp
  • öppna bokhyllor
  • hyllsystem
  • steghyllor
  • bokhyllor med glasdörrar
  • vägghyllor
  • stående bokhyllor
  • hyllplan - för att sätta i befintliga hyllor men också för att fästa på väggen
  • låga och höga bokhyllor
  • vitrinskåp

Kika runt på sidan för att hitta bokhyllor och annan förvaring som passar in i ditt hem och som stämmer överens med dina förvaringsbehov!

Sortera på:
Sida 1 av 3
Sortera på:
Sida 1 av 3

Bokhyllor för olika behov och stilar

Oavsett om du håller på att bygga ditt eget bibliotek eller om du vill ha en kombinerad bokhylla med ett vitrinskåp har Trademax möbler som passar dig. Vi förstår att människor är olika. Kanske är du den som älskar doften av böcker, och tycker att bokryggar är en vacker del av inredningen. Satsa då på öppna och stora bokhyllor som rymmer mängder av böcker. Passa även på att köpa en vägghängd bokhylla som du kan fylla med böcker - det blir som en kombinerad tavla och förvaringsplats! Eller är du den som tycker att böckerna ger ett lite rörigt intryck och hellre gömmer undan dem i ett bokskåp så du slipper damma dem? Vi har bokhyllor även för dig. Ett tips om du vill se dina böcker och attiraljer men inte vill damma så ofta är att satsa på en bokhylla eller ett bokskåp med glasdörrar! Här kan du göra snygga stilleben och visa upp både böcker och saker utan att de samlar damm eftersom glasdörrarna skyddar mot smuts och damm. Organisera upp förvaringen med en snygg bokhylla. Intrycket i rummet blir lugnt och harmoniskt när förvaringen rymmer det den ska. Här hos oss på Trademax kan du köpa bokhyllor online. Här finns bokhyllor och förvaringslösningar i en mängd storlekar, färger, stilar och designer. Bläddra dig igenom vårt breda sortiment för att hitta bokhyllor som passar in i ditt hem!