VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Garderober för olika hem hittar du hos Trademax!

Hur skulle ditt boende se ut utan garderober? Stökigt? Rörigt? Har du vuxit ur de garderober du har, och vill uppgradera ditt hem med nya förvaringslösningar? På Trademax hittar du en mängd olika garderober. Vi har praktiska garderober till de flesta hushåll, och oavsett dina behov lär du hitta en garderobslösning hos oss som passar dig. Innan du köper nya garderober är det vissa saker du bör tänka på, som till exempel:

 • Vad ska rymmas i garderoben?
 • Hur bred ska garderoben vara?
 • Hur hög kan garderoben vara?
 • Vad för typ av dörrar ska garderoben ha?

De här frågorna är viktiga att besvara eftersom det avgör hur dina garderober kommer se ut. Beroende på din övriga stil, vad för typ av saker du behöver förvara i garderoben och hur rummet ser ut behöver du olika lösningar. Kanske finns det inte så mycket utrymme för att öppna upp breda dörrar där garderoben ska stå? Då passar garderober med skjutdörrar bättre, och som tur är har vi en mängd garderober med skjutdörrar i olika färger och material! Behöver du mycket förvaring för att ordna upp alla dina kläder? Utdragbara lådinsatser gör garderoben överskådlig och hjälper till att hålla ordning. Hos oss hittar du lösningen. Har du en gammaldags lantlig stil i hemmet? Då ska du investera i garderober hos oss på Trademax som passar in i den stilen. Kanske behöver garderoben vara extra grund, för att du helt enkelt inte har plats, men ändå behöver en smart förvaringslösning? Vi har olika djupa garderober som passar in i ditt hem. Bläddra runt bland våra olika garderober och hitta en lösning som passar just ditt hem!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Garderober - nyckeln till ett organiserat hem

Garderober kan verkligen vara skillnaden mellan ett hem som du trivs i och ett stökigt hem som du alltid måste städa. Den stora fördelen med garderober är att det är stängd förvaring. Det gör att damm och smuts inte tar sig in till dina kläder eller saker du förvarar i garderoberna. Du kan enkelt stänga dörren om de saker du har i garderoben, vilket ger ett lugnare intryck i hemmet, oavsett vilket rum det handlar om. Du kanske behöver någonstans att gömma undan vinterkläderna, eller så vill du ge dina skor och kläder ett helt eget rum i form av en walk in closet? Oavsett om du vill visa upp dina garderober eller gömma undan dem i ett förråd, så behöver de vara praktiska och utformade för att rymma de kläder eller saker du förvarar i dem. Här på Trademax hittar du garderobslösningar i en mängd material, färger och mått. Vi har:

 • garderober med skjutdörrar
 • garderober för dig som bor litet
 • extra djupa garderober
 • garderober i ek, valnöt och andra träslag
 • fristående garderober
 • garderober i olika färger
 • garderober med skjutdörrar i olika material

Fundera över vad du behöver för typ av garderobslösning, och hitta sedan de perfekta garderoberna för dig här hos oss! Du beställer enkelt hem dina nya garderober med fri frakt ända hem till dörren. Smidigt och skönt!