VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Förvaring till vardagsrummet

Förvaring är en viktig del av inredningen och hjälper dig att skapa ett harmoniskt och fint intryck i rummet. Här rekommenderar vi alltid att satsa på smart förvaring. Variera mellan dold och öppen förvaring i ditt vardagsrum så kan du välja vilka saker du vill ska synas, och vilka saker du vill gömma undan. Detta skapar ett mer städat och rent intryck, både för dig och för dina gäster. Smart förvaring i vardagsrummet behövs kanske inte enbart i den lilla lägenheten med små utrymmen, utan även hos den stora familjen med mycket saker. När du letar efter förvaring till vardagsrummet, tänk då på att försöka kombinera möbler så mycket som det bara går. Satsa till exempel på ett soffbord med förvaring, dold eller öppen, för till exempel tidningar, pennor och tv-dosor. Bokhyllan får gärna ha både öppen och stängd förvaring, så att du kan välja vad du vill visa upp. Soffan är ett utrymme som många glömmer. Idag kommer ofta vardagsrumssoffor med inbyggd förvaring, smidigt för att gömma undan kuddar, täcken och filtar. Har du ont om plats i vardagsrummet rekommenderar vi även vägghängd förvaring för att få mer plats på golvet och för att använda ytan på ett smart sätt. För dig som ogillar att städa kan vi inte heller tala oss varma nog över stängd förvaring, antingen med glasdörrar eller täckta dörrar. Det smidiga med stängda dörrar är att du inte behöver städa lika ofta innanför dörrarna, då de skyddar mot både smuts och damm. 

Sortera på:
Sida 1 av 10
Sortera på:
Sida 1 av 10

Vardagsrum kräver förvaring som är både snygg och praktisk

Vardagsrummet är ett av de rum där vi spenderar mest tid. Här umgås vi, här äter vi, här kollar vi på film och här sover vi till och med ibland. Därför är det viktigt att vardagsrummet är ett snyggt och trevligt rum där du kan njuta av din lediga tid. För att skapa ett harmoniskt vardagsrum som du trivs i är det viktigt med snygg förvaring. Förvaringen ska gärna rymma alla de saker vi ändå gärna vill ha i vardagsrummet, till exempel filmer, böcker, spel, kanske barnens leksaker, fotoalbum, servetter, fina glas och tallrikar och prydnadssaker. Ja, listan på saker som kan finnas i det moderna vardagsrummet kan göras lång och som du förstår är förvaring i detta rum nyckeln. Förutom själva utrymmet för förvaringen är det viktigt att din förvaring passar in i den stil och den inredning du har i ditt vardagsrum eller till den stil du vill bygga upp där. Här hos oss hittar du förvaring till vardagsrummet som passar in i en mängd olika stilar. Vi har bland annat förvaringsmöbler i industriell stil, klassisk stil, skandinavisk stil, retrostil, modern stil och bohemisk stil. Alltså finns det alla förutsättningar hos Trademax för att du ska hitta förvaring som passar in i ditt vardagsrum. Välj mellan olika typer av möbler för förvaring. Du hittar bland annat:

  • soffbord
  • tv-bänkar
  • sideboards
  • bokhyllor
  • vägghängda hyllor
  • bokskåp
  • vitrinskåp
  • byråer
  • skänkar
  • avlastningsbord

…och mycket annat. Använd dig av filtermenyn till vänster för att sortera bland sökresultaten. Du kan bland annat välja att titta på förvaring för vardagsrum i en speciell storlek eller färg, men även från ett specifikt varumärke som du är intresserad av. På så sätt blir det smidigt att välja ut möbler som passar in i just ditt hem! Klicka hem praktisk och snygg förvaring till ditt vardagsrum från Trademax redan idag och åtnjut fri frakt och retur på dina nya möbler.