VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Kontorsstolar - snygga arbetsstolar som avlastar din kropp

En bra kontorsstol kan hjälpa dig till en kropp utan krämpor när du sitter långa stunder vid skrivbordet! Ergonomiska kontorsstolar som avlastar både kroppen och speciellt ryggen är A och O för att undvika smärta, speciellt om du behöver sitta långa pass och jobba. Du som arbetar kommer snart att kalla din kontorsstol för din nya favoritkollega! Men även du som kanske är en gamer behöver tänka på hur du sitter när du spelar. Det är viktigt att kroppen får vara i ett bekvämt läge som påfrestar leder och muskler så lite som möjligt. För människor som arbetar mycket stillasittande eller som spelar mycket på datorn är kontorsstolen en otroligt viktig investering för att undvika framtida skador. Med en bra kontorsstol har du kommit långt på vägen mot ett smärtfritt liv. Här kommer några tips om vad du kan tänka på när du köper kontorsstol.

  • Hur många timmar sitter du varje dag vid skrivbordet?
  • Hur ser resten av inredningen ut i rummet där kontorsstolen ska stå?
  • Hur högt är skrivbordet där du ska sitta i din kontorsstol?
  • Behöver du en kontorsstol med nackstöd eller armstöd?

De här frågorna är bra att tänka igenom, eftersom just en kontorsstol är ett köp där det är bra att satsa på kvalitet och funktionsanpassade möbler. Vi på Trademax har ett stort utbud av kontorsstolar som täcker upp ett mycket varierande funktionsbehov. Vi har alltifrån skrivbordsstolar för den som kanske behöver sitta en timme eller två i stolen under dagens lopp, till kontorsstolarnas Rolls Royce med armstöd, nackstöd, ergonomiskt utformade ryggstöd och justerbara höjder. Det fina är att du trots all denna funktion inte behöver tumma på designen hos din kontorsstol när du köper den hos oss. Vi har en mängd olika stilar på kontorsstolar, och alla har den gemensamma nämnaren att de är snygga. Hos oss är det lätt att hitta en kontorsstol via nätet, eftersom vi har utförlig information om våra produkter, och eftersom vi levererar din nya kontorsstol fraktfritt ända hem till din dörr!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Kontorsstolar både för arbete och nöje

Som vi tog upp tidigare är det bra att tänka på hur mycket du kommer att använda din kontorsstol. Du som spelar mycket kan tro att det inte spelar någon roll hur du sitter när du spelar, eftersom du ju inte arbetar, men så är inte fallet. Det spelar ingen roll vad du gör när du sitter vid skrivbordet utan snarare hur länge. Tur då att det finns både coola och klassiska kontors- och skrivbordsstolar hos Trademax! Här hittar du ett brett sortiment av stolar som passar både på kontoret, vid hemmaarbetsplatsen och i tonårsrummet. Våra stolar kommer i en mängd olika varianter:

  • med och utan hjul
  • med och utan armstöd
  • med och utan justerbara sitsar
  • med och utan nackstöd

Våra stolar finns i skinn, i tyg, med futuristisk design och med vintage-design, moderna som klassiska, men två saker har de gemensamt; de är utformade för att kunna sitta länge i och de är snygga allihop! Oavsett om du letar efter en skrivbordsstol till tonåringen som behöver någonstans att göra läxorna eller om du vill inreda hemmakontoret som ett bibliotek så har vi en stol till dig! Kika runt på vår hemsida och välj ut en kontorsstol som passar dig och dina behov, och se fram emot sköna, kreativa timmar framför skrivbordet!