Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 15:00

Kundsupport öppettider påsk:
Torsdag: 10-15
Fredag: påskstängt
Lördag: 10-15
Söndag: 10-15
Måndag: påskstängt

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Fåtöljer

Fåtöljer från Trademax. Lär dig koppla av med stil och vila hela kroppen. Glid ner i en skön fåtölj efter en tuff arbetsdag eller under mörka helgdagar. Få en känsla av att hela världen stannar för en stund och att din kropp nästan svävar på moln.

Trademax fåtöljer finns i flera olika utföranden och material. Här hittar du allt från den moderna tygfåtöljen till den klassiska läderfåtöljen, allt för att du ska kunna anpassa dina inredningsdetaljer på bästa sätt. Ta en titt på vårt sortiment eller kom in till något av våra showrooms och provsitt!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

En fåtölj att trivas i

Hela din inredningsmiljö bygger på detaljer och bekvämlighet. För i viss mån är estetiken lika viktig som praktiken när man bygger intrycket av ett hem. En fåtölj ska inte bara var skön, den ska även se skön ut. Det är den här kombinationen vi vill hjälpa dig att hitta.

Vi på Trademax letar ständigt efter nya klassiskt och modernt utformade fåtöljer till bra priser som vi tror kommer höja hela din inredning. Här hittar du bl.a. sköna Howardfåtöljer med tillhörande fotpall, den populära Barcelonafåtöljen, stilrena skinnfåtöljer och mycket mer. Möjligheterna är många men valet är ditt! Ge dig själv den unika och härliga känslan av att glida ner i en skön fåtölj.

Välj och vraka bland våra olika modeller och hitta den fåtölj som passar bäst tillsammans med stilen på ditt hem och de övriga inredningsdetaljer. Det viktigaste är som sagt att du får den rätta känslan som ger dig ro och får dig att verkligen kunna koppla av!