VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Snygga och klassiska skrivbord för barn

Är det dags att köpa ett skrivbord till ditt barn? Letar du efter ett skrivbord som kommer hålla länge? Då ska du köpa det här hos Trademax. Ett barnskrivbord måste kunna hålla genom olika faser av barndomen och tåla både kritor, färg och klistermärken. Därför har vi satsat på klassiska skrivbord för barn. De skrivbord du hittar hos oss är tåliga, lätta att torka av och städa, och de rymmer mycket förvaring. Utöver detta kommer de i en klassisk design, som kommer kunna följa med ditt barn från den första teckningen av familjen till det sista provet i nian. För så tycker vi att ett skrivbord för ett barn ska vara; tåligt nog att klara av en hel uppväxt! Med ett skrivbord från Trademax har barnet en möbel att växa med, och vem vet, kanske skrivbordet till och med följer med till den första lägenheten? Våra skrivbord för barn kommer till exempel i trä och i vitt utförande. De passar lika bra i barnrummet som i lekrummet eller varför inte i arbetsrummet, om du skulle behöva skrivbordet någon annanstans i hemmet. Passa på att köpa till extra förvaring och en skrivbordsstol till ditt barn när du ändå är här och ta del av våra fantastiska erbjudanden!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Våra skrivbord för barn är inbjudande och inspirerande

Visst är det härligt att se sitt barn sitta alldeles uppslukad av en teckning eller en bok vid sitt skrivbord en eftermiddag? Eller kanske tittandes på en lärorik film på en surfplatta? Hos oss hittar du skrivbord för barn som passar för alla typer av aktiviteter. Med neutrala färger och lugna linjer på skrivbordet ger du barnet den ro som krävs för att kunna sätta sig ner och fokusera på den något stillsammare formen av lek som det innebär att kanske lägga ett pussel, rita en teckning eller skriva en saga. Det låter kanske otroligt att något sådant skulle kunna hända bara för att du köper ett nytt skrivbord, men vi tror på barnets förmåga och egen skaparkraft, bara hen får en chans! Fördelar med våra skrivbord för barn:

  • Praktiska
  • Stilrena
  • Håller länge
  • Skrivbord att växa med
  • Bjuder in till lugn lek
  • Funkar i resten av hemmet

Det här är skrivbord som fungerar lika bra för ett barnrum som för ett tonårsrum och som inbjuder till inspiration och koncentration. Flera av våra skrivbord kommer med extra förvaring i form av lådor, och skulle det vara så att du behöver mer förvaring för kritor, spel och böcker så kan du alltid köpa till det hos oss. När du ska köpa skrivbord till ditt barn hos oss vill vi gärna tipsa om att samtidigt passa på att köpa till andra möbler till barnets rum, till exempel en stol till skrivbordet - vi har många att välja på! Så passa på redan idag och köp en komplett serie med nya möbler till barnets rum hos oss. Vi har prisvärda skrivbord, stolar och andra möbler för barn!