VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Möbler för ditt hem

Billiga möbler online med hög kvalitet och komfort? Då har du kommit helt rätt. Möbler - oavsett hur mycket tid och energi du lägger på dina möbler och inredning så säger det något om dig som person. Människan har i alla tider tyckt om att omge sig med vackra saker, och de möbler du väljer ger en bild av vem du är. Hos oss på Trademax spelar det ingen roll vem du är – vi fokuserar på att erbjuda möbler av hög kvalitet till låga priser i en mängd olika stilar, färger, former och material, så du kan välja och möblera själv. Här finns något för de flesta smaker och inredningar, och vi gör det enkelt för dig att fylla ditt hem med möbler som passar dig.

Här beställer du möbler på nätet, snabbt och smidigt. I sortimentet finns soffor, sängar, matgrupper, TV-bänkar och mycket mer. Du kan enkelt hitta möbler online på Trademax som passar just ditt hem, genom att använda filtreringen till vänster. Där kan du välja alternativ som färg, storlek, varumärke och pris. Därför är det enkelt att hitta just det du söker i vårat breda urcval av billiga möbler online. Vi erbjuder gratis frakt och fri retur på allt så att du enkelt och bekvämt ska kunna handla dina möbler på nätet. Och vill du titta närmare på våra möbler är du alltid välkommen till någon av våra butiker. Vi har möblerna som får dig att trivas hemma!

Sortera på:
Sida 1 av 77
Sortera på:
Sida 1 av 77

Möbler på nätet - hög kvalitet till låga priser

Vår affärsidé är att erbjuda möbler till marknadens bästa priser, utan att kompromissa med kvaliteten. I vårt stora sortiment hittar du allt från soffor och sängar till matgrupper och förvaringsmöbler. Vi erbjuder gratis frakt och fri retur på allt så att du ska kunna handla dina möbler online till bästa pris oavsett var i landet du bor.

Genom att vi noga väljer ut de leverantörer vi samarbetar med, samt själva testar och godkänner allt vi säljer, kan du som kund känna dig trygg med att möblerna håller hög kvalitet. Du beställer i lugn och ro dina möbler på nätet och får sedan beställningen levererad till dörren. Det är enkelt och bekvämt och du slipper fundera på att hyra släp och frakta hem tunga möbler själv.

Hos oss får du förutom hög kvalitet, låga priser och snabba och säkra leveranser även bra garantivillkor och personlig service. Vi vill helt enkelt att du ska kunna handla dina möbler online utan krångligheter. Och du är självklart alltid välkommen till någon av våra butiker om du vill titta närmare på möblerna. Ge ditt hem lite extra kärlek med möbler från Trademax!