VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Löpare

Löpare är inte alls vad det låter som! Ni som har koll på inredning och design vet att det inte handlar om människor som joggar, utan snarare pratar vi om dekorativa och eleganta inslag på bord och bänkar. Löpare är en duk och det är precis det du hittar här – vackra, avlånga löpare i många olika färger och mönster som kommer att göra ditt köksbord, vardagsrumsbord eller bänkar betydligt mycket vackrare! Det är ett lätt sätt för dig att få till en snabb förändring i ditt kök eller vardagsrum, och utan att själva duken behöver ta upp speciellt mycket yta av bordet. Med andra ord är en löpare ett lätt sätt att på ett vackert och modernt sätt skapa en härlig känsla på flera håll i hemmet!

Sortera på:
Sida 1 av 2
Sortera på:
Sida 1 av 2

Välj din egen stil på löpare

Det finns en uppsjö av olika bordslöpare för dig att välja på. Det betyder att du lätt och smidigt kan beställa hem många olika varianter för att på ett enkelt sätt anpassa och förändra, precis som du vill. Kanske har du kommit fram till att det är löpare som passar bäst på dina bord, men fortfarande vill kunna förändra inredningen baserat på exempelvis årstider? Då har du hamnat rätt när du tittar i vårt stora utbud av löpare här på Trademax. Det blir lätt att hitta många favoriter, så kosta på dig att vara lite extra kräsen för vi har utbudet som motsvarar dina högt ställda förväntningar.

Vi vet hur viktigt det är att inredning och känsla i hemmet blir rätt. Det är visserligen många delar som måste fungera tillsammans, men det är viktigt att de alla gör det för att du ska kunna få ett hem att trivas i. Där ingår löpare på dina bord och skulle de inte matcha eller fungera med resten av inredningen så är det något som skär sig. Därför behöver du ha ett stort utbud att välja från, för att hitta precis de löpare i den textil som är gjorda för ditt hem. De bordslöpare hittar du här hos oss på Trademax, redo att fylla din kundkorg och snabbt vara på väg hem till dig för att göra dina rum vackrare.