VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Gardiner från Trademax

Är du ute efter att skapa subtil effekt i ditt hem är de gardinerna som du ska börja experimentera med! Gardiner är en alldeles unik inredningsdetalj, som är anonyma på samma gång som de är väldigt viktiga. Det är först när de försvinner och byts ut som du förstår vilken effekt de faktiskt har på ditt hems inredning kring fönstren. När väl de nya kommer upp smälter de in i bakgrunden och blir en del av helheten, som en subtil men fortfarande effektfull del av det som är designen som du trivs med.

Med andra ord är valet av gardiner väldigt viktigt, och inte något som ska lämnas åt slumpen. För att uppnå rätt effekt i din inredning behöver dina gardiner vara perfekta för just dig, annars kommer det alltid vara något i inredningen som stör eller sticker ut. Gardiner ska inte vara en fokuspunkt i en inredningsdesign, snarare ska de väga upp och lyfta den övriga inredningen. Den typen av gardiner hittar du här hos oss på Trademax, och vårt stora utbud gör att du kan vara väldigt kräsen i ditt val av gardiner online. Det behövs för att du ska hitta precis de gardiner som passar för dina rum.

Sortera på:
Sida 1 av 4
Sortera på:
Sida 1 av 4

Gardiner kan göra mer

Gardiner har fler syften än att bara höja din övriga inredning. Gardiner är, på samma gång som de är vackra, också en praktisk inredningsdetalj som kan göra mycket gott för ett hem. Här handlar det om att hitta ett lätt och smidigt sätt att skydda sig, både från insyn och från solstrålar som bländar. Genom dina gardiner kan du med andra ord snabbt och enkelt skärma av dig från omvärlden och göra ditt hem lite mer privat. Att gardiner dessutom är bra för att dämpa solens strålar gör att du slipper bli bländad när du sitter i soffan och läser, ser på tv eller arbetar. Gardiner har med andra ord fler funktioner än enbart den vackra inramningen av dina fönster.

Välj gardiner med omsorg

Det finns olika gardiner för olika rum. Det är exempelvis stor skillnad på de gardiner du har i sovrum och de gardiner som hänger i vardagsrum. I sovrummet vill du troligen ha gardiner som är lite mörkare och släpper in mindre ljus, medan det i vardagsrummet snarare handlar om att dina gardiner ska filtrera ljuset på en bra och harmoniskt sätt. Alla dessa typer av gardiner finns på nätet här hos oss på Trademax! Här hittar du dina gardiner billigt, samtidigt som de håller den högsta tänkbara kvalitén i både tygkvalité och design. Gör ditt hem en stor tjänst och köp dina gardiner online av oss på Trademax!