VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Pallar

En pall är en väldigt användbar möbel. Det finns egentligen ingen plats i hemmet som inte kan ha användning av en pall på olika sätt. Det fina med en pall är att den inte är avsedd för ett specifikt syfte, med ett mål och mission. En pall använder du som sagt lite hur du vill, där och när du har behov av den. Att den sedan kan stå och enbart vara fin eller fungera som en avlastning åt trötta fötter gör att pallen blir än mer användbar i ditt hem. Att en pall är kreativ och användbar möbel har vi som sagt kommit fram till, men är egentligen de specifika fördelarna? 

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Din pall – hemmets kreativa möbel

Förutom att din pall är det självklara valet att lägga upp trötta fötter på så är det också en naturlig och smidig lösning för att utöka antalet sittplatser. Det betyder att din pall har en funktion som förändras från tillfälle till tillfälle, där den kommer till nytta både när du skulle vara ensam hemma och även när det är som mest folk i ditt hem. Pallen är med andra ord väldigt användbar i många olika lägen, och användningsområdena slutar inte heller där. Med en pall får du också ett extra avlastningsbord, där du kan lägga ifrån dig sådant som inte har någon given plats, eller sådant som du behöver komma åt snabbt. Med andra ord är det mycket som möjliggörs med en pall i ditt hem, och av den anledningen är det lätt att förstå varför det är så populärt att köpa. Du hittar ett stort utbud av olika pallar här hos oss på Trademax!

Välj pall efter funktion och design

Självklart ska du inte enbart välja pall efter funktion. Många gånger så börjar det i andra änden, där de många funktionerna istället är något som kommer med på köpet. Som brukligt när vi handlar möbler och inredning till våra hem är att vi till en början tittar på hur designen är. Är det formgivet, designat och byggt på det sätt som tilltalar oss och skulle det passa i vårt hem med vår övriga stil? Det är där vi börjar vår resa efter inredningsdetaljer och det är också där som du kan börja din jakt på din nästa pall i ditt hem!

Pallar hittar du i många olika fantasifulla former och designer här hos oss på Trademax. Det gör att det blir lätt för dig att hitta precis den typ av pall som du är ute efter, och det blir på samma gång lätt att matcha det med din övriga inredning. Din pall kan du ha var som helst, hur som helst, där du kanske är ute efter en hallpall eller bara en sittpall i störta allmänhet. Oavsett ditt mål och ditt behov så kommer du att hitta en pall här hos oss som gör ditt hem bättre, mer praktiskt och samtidigt mycket vackrare!