VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Klädhängare

Klädhängare är de där små inredningsdetaljerna som oftast inte tar upp speciellt mycket utrymme men som är i princip ovärderliga när det gäller funktion. De kan användas till det mesta som kräver upphängning, men är vigda åt dina kläder, ytterkläder såväl som innekläder. Med en, eller flera, klädhängare i ditt hem får du lätt och snabbt den ordning och reda som krävs för att hemmet ska kännas harmoniskt och att det ska bli lätt att snabbt hitta det du behöver när du befinner dig på språng.

Det enda som egentligen krävs för att en klädhängare ska vara en klädhängare är någon form av krok eller spets. Det betyder att det är mycket i ditt hem som kan vara temporära klädhängare, men med tanke på att de troligen används till annat så är det istället klokt att använda en klädhängare avsedd för just den uppgiften. Att det är så lätt att göra en klädhängare av vad som helst betyder också att klädhängare kan se väldigt olika ut, och det märks när du tittar på det stora utbud av klädhängare som vi har här på Trademax. Den ena är mer fantasifull än den andra och det här blir ett utmärkt läge för dig att kombinera stil, fantasi och funktion i en och samma heminredningsdetalj. Det är det inte många saker som lyckas med.

ven när de inte används. Det gör att klädhängaren i sig blir en vacker del av din inredning.

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Våga ta ut svängarna med din klädhängare

I vissa lägen så måste vi våga sticka ut. En klädhängare på din vägg kan mycket väl vara det perfekta sättet att göra det på. En klädhängare är oftast det första som människor möter när de kommer till ett hem, och att mötas av en klädhängare i form av ett trä eller kanske en klädhängare som ser ut som en kapsyl kommer helt klart att ge ett minnesvärt första intryck. Det är det som är det riktigt roliga med klädhängare – det finns egentligen ingen form eller design som är fel. Så länge klädhängaren uppfyller uppgiften av att hänga kläder så är det perfekt, och många fantasifulla, eleganta och lyxiga varianter hittar du här i vårt sortiment på Trademax. Våga vara lite udda och satsa på något oväntat, så har du en spännande klädhängare som välkomnar både dig och dina gäster!

När du handlar på Trademax så kan du räkna med att du får kvalité i dina produkter. Vi är noggranna med att bara välja ut de produkter som klarar våra högt ställda krav så att du som kund ska slippa behöva oroa dig för produkternas kvalité. Vi kan försäkra dig om att ett köp av klädhängare från oss på Trademax är en garanti för en väl producerad vara, så oavsett om du köper en vit klädhängare eller en klädhängare i trä så håller det utmärkt kvalité! Gör en stor insats och förbättra din hall med klädhängare från oss på Trademax!