VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Porslin - Koppar, tallrikar & muggar

Porslin – Koppar, tallrikar & muggar
Vackert porslin gör middagsbjudningen extra trevlig och injbudande. Vaser, muggar, koppar eller tallrikar – många är de, sakerna som kan göras alldeles underbart vackra i porslin! Porslin är ett uppskattat och omtyckt material att göra dessa produkter i. Det är ett material som från början är lätt att hantera, vilket gör det till ett av de mer kreativa materialen där slutresultatet kan se ut lite hur som helst. När allt är klart blir samtidigt porslin hårt och tålig, vilket gör det till ett utmärkt val som både kökstillbehör och prydnadsdetaljer i din inredning. Med hjälp av produkter i porslin så ger du dig själv möjligheten att vara kreativ i både din inredning och din dukning!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Med porslin från Trademax kan du skapa en vacker dukning med det lilla extra.

Välj bland olika färger, mönster och storlekar efter tycke och smak. 
Med hjälp av oss på Trademax så blir det lätt att göra roliga, snygga och praktiska val när det gäller porslin. Vi har många olika produkter allt välja på, vilket betyder att du kan vara väldigt kräsen när du köper ditt porslin online. Oavsett vad du är ute efter så kommer du att kunna hitta den eller de produkter som du allra helst önskar dig i ditt hem, och dessutom passar många av våra porslinsprodukter utmärkt som gåvor, så är det bra och uppskattade födelsedagspresenter eller julklappar som du är ute efter så kommer du att hitta en vinnare här i vårt sortiment.

Vi har en salig blandning av olika produkter i porslin online och du kan välja fritt bland olika färger, mönster och storlekar – helt efter tycke och smak. Vi på Trademax gör det möjligt för dig att få din vackra porslinssamling, både som praktiska kökstillbehör och eleganta inredningsdetaljer!