VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Kistor och korgar

Det är inte alltid helt enkelt att lösa förvaringen i ett hem på ett snyggt och samtidigt praktiskt sätt. Det brukar ofta handla om det ena eller det andra, men med hjälp av kistor och korgar så hittar du den magiska medelvägen där praktisk förvaring går hand i hand med vacker inredningsdesign. Du kommer aldrig någonsin igen behöva kämpa med att stuva undan saker i garderober, hyllor eller annan förvaring som inte kanske är anpassad för syftet och samtidigt inte ser speciellt bra ut. När du istället använder dig av kistor och korgar så skapar du en strukturerad inredning som samtidigt ger dig stora möjligheter till bra förvaring, som är lättillgänglig och smidig. Perfekt för både den trångbodde och barnfamiljen, eller bara för den som vill ha snygg förvaring i sitt hem!

Korgar och kistor i din inredning är med andra ord uppskattade element som gör det lättare att leva. Själva utseendet spelar såklart roll, och här hos oss hittar du exempelvis trådkorgar, korgar med handtag, korgar med lock eller vilka korgar för förvaring som helst du kan tänka dig. Är det inte korgar som lockar dig för en bättre och mer ordnad inredning så hittar du också ett stort utbud av förvaringskistor här hos oss på Trademax. Kistor för förvaring kommer i många olika storlekar och det är ditt behov som i slutändan avgör vilken kista som ditt val faller på.

Oavsett vilket behov du än må ha, och vilket utrymme du förfogar över, så kommer du alltid att hitta kistor eller korgar för förvaring här på Trademax!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1